To je to što me zanima!

Došli izrazili sućut za Mattea pa dobili kazne za parkiranje

Svi moji prijatelji i rodbina koji su mi došli izraziti sućut, a pritom dobili parkirnu kaznu u ulici Mihovila Krušlina 2 neka mi donesu uplatnice jer ću ih ja podmiriti, napisao je otac preminulog mladića
Vidi originalni članak

Zahvaljujem svima na velikoj podršci i izrazima sućuti.Mog djeteta više nema, a s njim je otišao i dio mene... Iako si ne mogu vratiti sina ,iako više nikada neću vidjeti njegov osmijeh, čuti njegov glas,uzeti ga u zagrljaj pokušavam smoći snagu ,pokušavam ostati jak zbog druge djece koja bi mogla doživjeti istu sudbinu ako se ne ujedinimo i zajedno budemo pokretači promijene.Naša djeca zaslužuju bolju budućnost i ne smijemo čekati da se dogodi tragedija da bi reagirali..
Svi moji prijatelji i rodbina koji su mi došli izraziti sućut, a pritom dobili parkirnu kaznu u ulici Mihovila Krušlina 2 neka mi donesu uplatnice jer ću ih ja podmiriti, napisao je to u srijedu otac Mattea Ružića Dubravko.

Podsjetimo, Matteo (22) je umro u nedjelju u Zaprešiću nakon što u vozilu Hitne pomoći, koja je prva došla na intervenciju, nije bilo liječnika koji bi mu pomogao. Matteova tragična smrt na noge je digla Zaprešićane, koji su žestoko reagirali zbog nedostatka liječnika u njihovu gradu. Tijekom večeri i ponedjeljka palili su lampaše ispred gradskog poglavarstva. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • damir67_1 16.08.2018.

    Uvijek se miješaju kruške i jabuke...one priče ako može krasti on mogu i ja

  • quazequatl1 16.08.2018.

    Tipični novinarski spin koji bi trebao podići žuć. Dakle - svi koji su taj dan parkirali u Zaprešiću išli su na sprovod mladića? Ili samo oni na 1 km od groblja? Tko su te moralne gnjide koji kaznu od parkiranja iskorištavaju da se stave u kontekst preminulog mladića? Odvratni ste.

  • ludizoki 16.08.2018.

    Sramite se !Koliko je druge djece iodraslih umrlo zbog liječničke pogreške i nemara ili neodgovornosti u posljednjih 30 god a vi sada ovo nesretno dijete koristite da bi popljuvali sadašnju vladajuću garnituru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare