To je to što me zanima!

Došli po novac, a dužnik ih svezao i držao na nišanu

Dvojica muškaraca došla su naplatiti dug, no muškarac (40) im je zaprijetio pištoljem, polegao ih na pod, svezao ih i otjerao prijeteći im smrću
Vidi originalni članak

Duška Markovinu (40) iz Žrnovnice policija je privela zbog oduzimanja slobode, razbojništva i prijetnji smrću. Prijavili su ga Dražen Medić (43) i Slobodan Bakota (55), djelatnici firme za financijsko savjetovanje. Kod Duška su otišli posredovati za leasing zbog naplate rata za auto Suzuki Ignis. Odmah pred kućom Duško je iskočio iz garaže sa automatskom puškom u rukama. Povikao im je da legnu na pod sa rukama na leđima, a potom im ruke vezao plastičnim steznicama. Prepisao im je osobne podatke iz dokumenata, a Mediću je uzeo i 2300 kuna. Oslobodio ih je i otjerao uz prijetnje da će im pobiti obitelji ako odu na policiju. Policajci su mu međutim brzo pokucali na vrata, a Duško im je mirno predao prazan automat i kilogram i pol eksploziva. Nakon policijske obrade, saslušan je kod istražnog suca koji je naložio otvaranje istrage kako bi se do kraja rasvjetlile okolnosti. Duška su uputili i na razgovor sa psihijatrom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • trešnja 11.02.2009.

    Svi bi morali živjeti s onoliko koliko imamo,danas se ljudi teško mire sa činjenicom da netko ima,a oni nemaju pa idu u posudbu,bez obzira na cijenu.Moramo znati da je posuditi lako,ali treba posuđeno i vratiti,a ne izbjegavati!!!!

  • svi_smo_doma 11.02.2009.

    Kad je trebalo posudit\' lovu bili su ti dobri, a sad glumiš pravednika...

  • mytzek 11.02.2009.

    Viš\', posuđivanje bu nestalo samo od sebe i svi se bumo fino vratili bankama. Kamate na vezanu čak nisi niti loše u zadnje vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare