To je to što me zanima!

Dostavljač bacio više od 800 pošiljki u Park prirode Učka

Mladića (23) terete za kazneno djelo povrede tajnosti pisama i drugih pošiljki. U dogovoru s Općinskim državnim odvjetništvom policija nastavlja istraživanje
Vidi originalni članak

Opatijska policija uhitila je dostavljača (23) koji je u ponedjeljak na šumkom predjelu u Parku prirode Učka odbacio veću količinu poštanskih pošiljki, računa, bankovnih izvadaka i prospekata, umjesto da ih dostavi na navedene adrese. Osumnjičeni Riječanin bivši je zaposlenik tvrtke sa sjedištem u Zagrebu. Dostavljač tijekom prosinca prošle godine nije isporučio poštanske pošiljke već ih je bacio u šumu, gdje su i pronađene.  Pronađenih 746 poštanskih pošiljki i 104 komada raznih časopisa i novina vraćeni su tvrtki. 

- Riječ je doista o dostavljaču tvrtke CityEX d.o.o. No, bitno je istaknuti da je navedeni dostavljač, kojeg smo nakon pronalaska pošiljaka i prijavili zbog počinjenja krivičnog djela i koji je priveden, otpušten iz naše tvrtke 15.12.2010.,a upravo zbog pojačanih reklamacija na njegov rad - priopćili su iz tvrtke CityEx.

Mladića terete za kazneno djelo povrede tajnosti pisama i drugih pošiljki. U dogovoru s Općinskim državnim odvjetništvom u Opatiji  policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • beštija 19.02.2011.

    tko mu je utrpo toliko???

  • babura24 17.02.2011.

    zanimljivo

  • ŽAN KLOD VAN DAM 16.02.2011.

    konjusine....

Komentiraj...
Vidi sve komentare