To je to što me zanima!

Dovršen očevid: Vozač skrivio nesreću pod utjecajem alkohola

Dovršen je očevid sadara u Gornjem Desincu u kojoj je u četvrtak poginula žena (66). Vozaču, koji je skrivio prometnu nesreću, je izmjereno 2,79 promila alkohola
Vidi originalni članak

Očevidom prometne nesreće u Gornjem Desincu kraj Jastrebarskog zaključeno je da je vozač Volkswagen Passata (47) bio alkoholiziran i izmjereno mu je 2,79 promila alkohola u krvi.

Izgubio je kontrolu nad automobilom između Gornjeg Densinca i Breznika Plešivičkog, prešao u suprotni smjer i naletio na Daewoo Tico nesretne 66-godišnjakinje koja je na mjestu preminula.

Vozač je lakše ozlijeđen te je odmah prevezen u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, a nakon toga uhićen i odveden u postaju. Promet je na toj dionici u četvrtak bio zatvoren do 23 sata zbog očevida. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ZoranJavno 21.08.2016.

    A koliki produ pod utjecajem droga to cesto policija zaboravlja droga se ne osjeti iz usta

  • novkovka 20.08.2016.

    općenito,trebalo bi više policije na cesti,pogotovo CIJELA STARA KARLOVAČKA!!!na toj cesti ima jako puno nesreća,od desinca pa sve do draganića.ludo voze i auti i motori.

  • Vjerni čitatelj 20.08.2016.

    Poruka novinaru: Rečenica "Vozač skrivio nesreću pod utjecajem alkohola" znači da je nesreća bila pod utjecajem alkohola a ne vozač. Htjeli ste reći "Vozač pod utjecajem alkohola skrivio nesreću",

Komentiraj...
Vidi sve komentare