To je to što me zanima!

Završena istraga: Miroslava su osumnjičili za ubojstvo brata

U vrijeme ubojstva u stanu u Ogrizovićevoj ulici u Zagrebu za Novu godinu bila je i djevojka (23). Neslužbeno se doznaje da se bavila prostitucijom. Motiv se utvrđuje
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje te i službeno osumnjičila Miroslava Tomasa (31) za ubojstvo brata Vedrana.

Utvrdili su da je Vedran ubijen na Novu godinu u 4.30 sati ujutro u stanu u Ogrizovićevoj ulici. Miroslava sumnjiče da je nožem zadao jednu ubodnu ranu bratu blizancu od koje je on preminuo. Motiv ubojstva još nije utvrđen. Za vrijeme ubojstva u stanu je bila i 23-godišnja djevojka Dolores za koju se neslužbeno doznaje da se bavila prostitucijom. Policija je iz stana izuzela računalo, više noževa te pištolj kojeg je ilegalno nabavio osumnjičeni.

Čini se kako se ključ ubojstva nalazi u bizarnom odnosu braće i Vedranove djevojke, Dolores (23). Živjeli su skupa, a do prije nekoliko mjeseci s njima je živjela i Miroslavova djevojka. Navodno su svi održavali seksualne odnose, znali su i organizirati sado-mazo orgije. Jutarnji list piše kako su te seanse i snimali. Policija je navodno te snimke zaplijenila. Dolores je za vrijeme ubojstva bila u susjednoj sobi. Kada je vidjela Vedrana na podu, pokušala je reći Miroslavu da pozove Hitnu. On je nije poslušao te je pokušao oživjeti brata. Djevojka je zatim pištoljem pucala u fotelju.  

Idi na 24sata

Komentari 239

  • clio26 04.01.2013.

    Evele da ce 2013 biti bolja nek prosla a sta se desavam vec od prvog dana sama ubojstva..........pa kako onda moze bit bolja,,,,, a novinaru kako ti izgledas da mozes rec da je ova fatalna djevojka?????????

  • 04.01.2013.

    OBIJEST

  • Superteška 03.01.2013.

    Čekam priopćenje Biskupske konferencije i HHO pa ću znati što se dogodilo i kako su komunjare režirale još jedno zlodjelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare