To je to što me zanima!

Doznajte kako je Djedica Mraz ispunio želju siromašne curice

Zbog teške financijske situacije 5-godišnja Helen nije mogla tražiti roditelje lutku pa je odlučila napisati pismo i poslati ga na Sjeverni pol. No, ono je stiglo u Kaliforniju
Vidi originalni članak

Djevojčica Helen Berence Reyes Cardenas (5), iz američkog Auburna, željela je za Božić lutku i nove tenisice. No, zbog teške financijske situacije svoje obitelji znala je da joj majka to ne može priuštiti. Odlučila se za pomoć obratiti Djedu Mrazu. Početkom prosinca napisala je pismo te ga zavezala za dva balona i pustila u zrak sa samo jednom nadom - da stigne na Sjeverni pol do Božića. 

Dva tjedna poslije pismo su pronašli otac i sin, Lane i Frank Sanderson, u malom kalifornijskom gradiću Laytonville, koje je od Auburna udaljeno više od tisuću kilometara. Budući da je pismo bilo napisano na španjolskom, Frank i Lane odnijeli su ga prijatelju da ga prevede. Dirnuo ih je sadržaj i odlučili su pomoći malenoj Helen. 

Obitelj je u petak otišla u najbliži trgovački centar. Kupili su darove i ekspresno ih poslali djevojčici nadajući se da će stići na vrijeme. Njezinu reakciju i cijelu priču pogledajte u video prilogu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_46331 26.12.2011.

    Ovo je lijepo što je ova obitelj razveselila curicu, ima ipak djece koja su sretna i sa malim poklonom, samo slabo mi je od pojedinih komentara.

  • SonjaIvankovic 25.12.2011.

    Svatko bi trebao malo pogledati oko sebe ima malih djevojčica i dječaka koji ove godine nisu dobili ni igračku ni čokoladu, jer su im roditelji nezaposleni ili su u firmama gdje mjesecima ne dobiju plaću, pa nikoga nije briga, više brinemo kao društvo za napuštene životinje nego za djecu kojoj za Božić nitko ne može ni jednu čokoladu dati, iako sam ljubitelj životinja, žao mi je djece, trebala bi mjesna zajednica ili država podjeliti paketiće djeci kojoj nitko od roditelja ne radi.

  • Boy X 25.12.2011.

    Dali su naši vodeči slučajno pročitali ovako ljepu priču?Kod nas če posle nove stizati računi,da se napuni kasica koje su ispraznili,na svojim izborima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare