To je to što me zanima!

Doznali da su brat i sestra nakon što su se vjenčali

Alexandra N. rodila je kćer kao tinejdžerica i dala je u dom. Nakon što se udala i dobila sina, kćer je 'posvojila'. Nije im rekla da su u srodstvu
Vidi originalni članak

Alexandra Nikolaeva zatrudnjela je kao tinejdžerica, a majci je rekla da je pobacila. Ipak, Alexandra je rodila i malu Lanu dala u dom za nezbrinutu djecu. Poslije srednje škole se udala, situirala te s mužem Sergeyem dobila sina Andrewa. Poželjela je tada ispraviti grijeh iz mladosti i upotpuniti obitelj te se vratila po Lanu u Dom u Bjelorusiji. Međutim, Alexandra nije djeci rekla da su uistinu u krvnom srodstvu. Lana (25) i Andrew (20) živjeli su tako godinama pod istim krovom uvjereni da si nisu ništa, a svi prijatelji kažu kako njihova ljubav nikad nije bila bratska. Lana je oduvijek bila ljubomorna na njegove djevojke, kažu. Prije mjesec i pol dana pobjegli su od kuće u ruskom gradu Smolensku i vjenčali se. Policija ih još nije našla, a navodno su prešli u Bjelorusiju. Alexandra je tek kasnije priznala da su oboje njezina djeca, a Lana joj je preko telefona rekla da će se vratiti kući samo ako im otac oprosti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • miroljubiv 29.04.2009.

    Životinje žive etiku i moral,brinu se sa tuđi okot,posvajaju tuđu štenad automatski.njima se ne može desiti ovakav slučaj.očekujem još samo ozakonjen kanibalizam i dosegnuli smo kraj civilizacije.polukanibalizam je jedenje mesne hrane.

  • sprinterica 29.04.2009.

    pa žena nije normalna, ne reći im da su brati sestra, bolesno

  • 29.04.2009.

    Pa, to je kao onaj slučaj u Australiji, još i gore: otac i kćer, imaju dijete, znaju i neće prekinuti...To je još veća strava, jer su puno stariji od ovih, pa bi trebali imati i nešto pameti u glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare