To je to što me zanima!

Dragan Paravinja na Bilicama šeće s Kapetanom Draganom

Paravinja je ranije bio u zatvoru u Šibeniku gdje se stalno sukobljavao s drugim zatvorenicima te je znao gutati žilete i staklo te se žaliti na zdravstvene probleme
Vidi originalni članak

Dragan Paravinja koji je prije desetak dana prebačen na splitske Bilice, prema informacijama Slobodne Dalmacije, najčešće po zatvorskom krugu šeće u društvu Dragana Vasiljkovića, zvanog Kapetan Dragan

Paravinja je ranije bio u zatvoru u Šibeniku gdje se stalno sukobljavao s drugim zatvorenicima te je znao gutati žilete i staklo te se žaliti na zdravstvene probleme općenito. 

Podsjetimo, Paravinji je ovo treće suđenje pod optužnicom za teško ubojstvo i pokušaj silovanja maloljetne Drnišanke Antonije Bilić. Slučaj je prebačen u Split nakon što je Vrhovni sud dva puta ukinuo presudu Županijskog suda u Šibeniku gdje je osuđen na 40 godina zatvora. U rješenju o ukidanju presude Vrhovni sud naveo je kako treba razmotriti je li Paravinja počinio teško ubojstvo da bi prikrio pokušaj silovanja, što se navodilo u presudi iz Šibenika, ili je teško ubojstvo napravio dok je pokušavao silovati maloljetnu Drnišanku. 

Idi na 24sata

Komentari 186

  • Zmija_3 20.01.2016.

    Treba ih zajedno u zatvoru staviti u jednu sobicu... Za par dana se budu gamadi međusobno duboko guzili!!

  • japanokinez 19.01.2016.

    Nasla krpa zakrpu.

  • tuzibaba_1 19.01.2016.

    u državi u kojoj osuđeni ubojica može biti u visokoj saborskoj službi i još mu se vrijeme provedeno na izdržavanju kazne priznaje u radni staž za mirovinu sve moguće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare