To je to što me zanima!

Dragi vođa opet prijeti: Snimke iz svemira izazvale su paniku...

Sjeverna Koreja je nedavno navodno testirala hidrogensku bombu a sad su se pojavile špekulacije da se pripremaju lansirati raketu ili projektil dugog dometa...
Vidi originalni članak

Analiza satelitskih snimki otkriva kako Sjeverna Koreja vjerojatno priprema lansiranje raketa. Tako tvrdi japanska informativna agencija koja se poziva na izvore u vlasti. Pojavile su se i informacije da je japanska vojska dobila naređenje oboriti bilo koji projektil koji prijeti njihovom teritoriju.

Navodno su vladini dužnosnici potvrdili da bi se lansiranje moglo dogoditi početkom sljedećeg tjedna. Dvojica  američkih obrambenih dužnosnika potvrdili su kako su zabilježene aktivnosti u Sohae satelitskom kompleksu.

 - Možda je riječ o satelitu, puno je mogućnosti. Sjeverna Koreja to čini svako malo -  kazao je jedan od dužnosnika.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Gregur 20.02.2016.

    Ma koreac nije normalam, on izgleda ceka da sa nekim zaratuje! Neka isli napravi tamo neki atantat- u roku od pola sata bi cijela sirija nestala kako bi je ovaj izravnao!

  • zavižan 20.02.2016.

    A komu prijeti, baš nikom. Čovjek se tehnološki razvija kao i ostale zemlje. To sto neko misli da je to prijetnja neka dokaže. Znači načela demokracije i ravnopravnosti se provode prema simpatijama i podobnosti.

  • TVRDOGLAVI SVABO 31.01.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare