To je to što me zanima!

Drago Plečko u samo 40 dana izgubio 10 kilograma

Poznati alternativac odlučio je otopiti kilograme zbog bolova u leđima. Prekinuo je dijetu prije 12 dana, a još mu se nijedan kilogram nije vratio
Vidi originalni članak

Zbog čak 104 kilograma koje je imao prije gotovo dva mjeseca, poznati hrvatski alternativac Drago Plečko počeo je osjećati svakodnevnu, nepodnošljivu bol u kralježnici. Višak svojih kilograma je odlučio otopiti bez gladovanja i pretjerane tjelesne aktivnosti.
- Najvažnije je jesti dok se ne osjeti prva sitost. Ne smijete prestati jesti prije nego što osjetite da ste siti niti nastaviti nakon što ste se najeli - rekao je Plečko, koji je u samo 40 dana smršavio deset kila. Sastavio je jelovnik za dijetu. Najprije je provjerio kiselost urina i shvatio da mora izbjegavati jedino sol i sodu bikarbonu. Jeo je samo tri puta na dan i to u točno određeno vrijeme. Za doručak je jeo voće. Pojeo bi i do četiri banane. Kobasice od soje prelivene maslinovim uljem, uz rižu i kuhanu brokulu bile su mu omiljene za ručak. Nije se odricao ni deserta. Jeo je po tri pudinga od soje ili voćne jogurte.
- Užasno sam lijen kad je tjelovježba u pitanju, tako da sam svaki dan hodao oko 20 minuta, tek toliko da se malo zadišem. U teretanu nisam ni zavirio - otkrio je. Sjetio se susreta s budističkim svećenicima iz Koreje koji su znali poseban trik kojim se razvija imunost na osjećaj gladi. Riječ je o posebnim vježbama disanja, kojima se kontrolira rad trbušnih mišića, a bitno je ispravno držati tijelo.  Diše se prvo na jednu, pa na drugu nosnicu. Prekinuo je dijetu prije 12 dana, a još mu se nijedan kilogram nije vratio.

PRIJATELJI MISLE DA SAM BOLESTAN, A NSAM BIO ZDRAVIJI
Plečko tvrdi da su prijatelji zaprepašteni njegovim izgledom, odnosno velikim gubitkom kilograma u jako kratkom roku. Zbog toga su u početku bili zabrinuti jer su mislili da je bolestan, no on kaže da se nikad nije bolje osjećao.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • marcelina 27.11.2009.

    pa on meni ovdje izgleda kao da je izgubio 30 kila a ne 10

  • tunusmaximus 27.11.2009.

    Tko hoće,može

  • 1Broj 27.11.2009.

    vec vidim........."Drago Plecko preminuo"..............exluzivni naslov u areni................pa covjek je tesko bolestan sta vi novinari takozvani radite?????..............kakva dijeta???...........raspitajte se malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare