To je to što me zanima!

Drago Vidaković: Ova bomba nema veze s Ivom Sanaderom

Uskokov svjedok: Vidaković nije znao reći policajcima tko bi i zašto bacio bombu u njegovo dvorište. Iz policije nisu željeli reći je li videonadzor snimio napadača
Vidi originalni članak

Bivši šef Hypo leasing Kroatiena Drago Vidaković (53) u subotu je oko 12.45 sati uočio sumnjivi predmet u svom dvorištu u Markuševečkoj cesti u Zagrebu. Nazvao je policiju.

Oni su kraj njegova crnog Audija pronašli ručnu bombu M75. Kako doznajemo, iako su napadači aktivirali bombu, odnosno izvukli osigurač, ona iz nepoznatih razloga nije eksplodirala. Pirotehničari su procijenili kako je najsigurnije da je odmah unište, što su i učinili.

Vidaković, koji je noć na subotu proveo u kući, istražiteljima je rekao da nije ništa vidio ni čuo. Uvjeren je da bomba nema veze sa slučajem Hypo ni s njegovim svjedočenjem. Vidakovića, koji se nedavno iz Amerike vratio u Hrvatsku, u nedjelju nismo zatekli kod kuće.

Iz policije nisu željeli reći je li videonadzor snimio napadača te jesu li izuzeli snimku. Uz kamere, Vidaković ima alarm, koji se, kažu susjedi, često oglasi.


Idi na 24sata

Komentari 11

  • mila 19 02.07.2012.

    nema bomba veze,to je nekome ispalo iz đepa ...slučajno...desi se!

  • psukan 02.07.2012.

    kako kaze mestar...znan ja puno toga ali nesmim pricat..

  • dac11 02.07.2012.

    Znaci da se zna ko je bacio bombu. Mislim, kada gospodin Vidakovic tocno zna da bomba nema veze sa Sanaderom, onda vjerovatnozna ko ju je bacio u njegovo dvoriste

Komentiraj...
Vidi sve komentare