To je to što me zanima!

Dragovan je 'čist': Posljednji dani bili su mi najteži u karijeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SDP-ovac Igor Dragovan dao je izjavu za novinare u vezi seksualne afere koja mu je namještena. Kazao je kako prije nije htio reagirati kako ne bi utjecao na istragu
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik i glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan u srijedu se osvrnuo na slučaj seksualnih sadržaja u kojemu se spominje njegovo ime, a prema istrazi ŽDO-a, cijela afera mu je namještena. 

Dragovan je rekao kako je odbijao ranije reagirati na navodnu aferu kako ni na koji način ne bi ugrozio istragu vezanu za prijetnje koje je počeo primati još 17. lipnja. Istaknuo je kako nije znao da je pošiljatelj koristio mail igordragi@yahoo.com. 

- Ja, naravno, taj mail nikada nisam koristio niti imam ikakve veze s tom fotografijom, što je sada utvrđeno i potvrđeno kroz vještačenje i istragu - stoji u izjavi. 

'Nemam pojma koji je motiv'

- Nemam namjeru govoriti o imenu počinitelja i nemam pojma koji je motiv. Jedino mogu reći da se radi o osobi koja je usko vezana za HRT - istaknuo je Dragovan i dodao kako su mu posljednji dani bili možda najteži u karijeri. 

'Podnijet ću tužbe protiv medija'

- Idućih dana konzultirat ću se s odvjetnicima i podnijeti tužbe protiv medija koji su bez ikakvih dokaza objavljivali izmišljotine - rekao je. O identitetu osobe nije htio govoriti jer je to službena tajna. 

Rekao je da vjeruje u pravnu državu i da je to pokazao time što je cijelo vrijeme šutio i nije davao nikakve izjave.

- Zahvaljujem svima koji su mi dali podršku jer mi je to puno značilo. Ne želim da ikome dogodi to što se dogodilo meni - rekao je. 


Idi na 24sata

Komentari 91

  • Fozit 18.07.2013.

    Sve policija pronađe kad hoće. Za obične građane to ne vrijedi

  • Halo Bing, kako brat 18.07.2013.

    Niti 30 dana nakon ulaska u EU, Hrvatska je dobila prvi pravi moderni proeuropski seks skandal. Šaka je to u zube zlobnicima koji su smatrali kako Hrvatska teško može pratiti europski standard u bilo čemu. Laknulo je i premijeru Milanoviću kojemu je ovaj skandal dokaz da je Hrvatska prava Evropska zemlja „Iako su nas mnogi smještali na Balkan, ovo je dokaz europske Hrvatske. Napokon možemo doći u Bruxelles uzdignute glave, sa pravim pravcatim seks skandalom, a ne kao do sada da nas svi prokazuju kao zemlju punu staromodnih skandala oko financijskih pronevjera“ između nekoliko desetaka standardnih latinskih uzrečica izjavio je premijer Milanović. U skandal je upleten visokopozicionirani član vladajuće stranke, te, naravno, majka svih skandala, skandalozni HRT, odnosno nepoznata urednica i njen ljubomorni suprug koji je prijetio objavom slika. „Ovaj skandal, naravno, nije niti deset posto prosječnog seks skandala u, primjerice, jednoj Italiji, ali je svakako pozitivan pomak prema naprijed u kvaliteti skandala u samoj Hrvatskoj“ govori nam politički analitičar Gjuro Njavro koji upozorava da će broj ovakvih skandala biti sve veći, ali da ćemo za pravi pravcati prvorazredni gay politički skandal ipak vjerojatno još pričekati. Iako Hrvatskoj ne nedostaje skandala do sada su oni bili uglavnom financijsko nepotističke prirode, što je zastarjela vrsta afera tipična za zemlje u razvoju. „Nije da takvih skandala nema na Zapadu, ali oni su tamo ispali iz mode sedamdesetih godina 20. stoljeća kada su ih zamijenili prvo skandali sa ljubavnicama, zatim seks skandali da bi u zadnje vrijeme najpopularniji postali gay seks skandali“ objašnjava Njavro evoluciju skandala na Zapadu koja je, sada je očito, počela i u Hrvatskoj.

  • denisber 18.07.2013.

    JOVANE DRAGOVANE

Komentiraj...
Vidi sve komentare