To je to što me zanima!

Dragu Tadića smijenili s čela Koteksa, stvarao im gubitke?

Tadić je osumnjičen za pokušaj podmićivanja sudaca Vrhovnog suda za povoljniju kaznu Branimiru Glavašu te sumnjive poslove na gradnji slavonske autoceste
Vidi originalni članak

Drago Tadić više nije na čelu tvrtke Osijek-Koteks nakon što ga je smijenio Nadzorni odbor, piše Večernji list. Predsjednikom je postao Ivica Borošak, bivši predsjednik tvrtke koja je 2009. postala većinski vlasnik Osijek-Koteksa.

Tadić je osumnjičen za pokušaj podmićivanja sudaca Vrhovnog suda za povoljniju kaznu Branimiru Glavašu te sumnjive poslove na gradnji slavonske autoceste. U poslovnim krugovima priča se kako Tadić teško podnosi optužbe koje mu se stavljaju na teret pa je povukao nekoliko ''čudnih'' poteza u tvrtki i stvorio gubitke, navodi Večernji. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DJDJ_1 25.11.2011.

    pa ono trebali im je....kod nas stignes pobjeci di oš....a ovi naprave sranje i onda ih uhvate lol kreteni

  • tužni šokac 24.11.2011.

    što nije sumnjivo u državi Hrvatskoj---

  • tajnamoja 24.11.2011.

    I djeca razumiju da na ključne pozicije svugdje u Hr dolaze podobni i poslušni. Sve u cilju izvlačenja novaca za raznorazne potrebe osoba koje su te osobe postavile. Zbog takvih štakora koji hodaju u kravatama i jedu po otmjenim restoranima s vip osobama, ocrnjeno je i poduzeće i pošteni radnici koji mukom zarađuju plaću. Za ovakve kao što je Tadić možda i nije zatvor. Sram neka ga prati svako jutro kada se probudi. Njega i slične.

Komentiraj...
Vidi sve komentare