To je to što me zanima!

Drama na autocesti: Prerezao žile u policijskom automobilu

Božidara V. policajci su vozili u Pregradu. Pred naplatnim kućicama je počeo jaukati. Pokušao si je prerezati žile kako bi izbjegao krim-obradu za krađu...
Vidi originalni članak

Pravosudni policajci u pritvoru u Remetincu vjerojatno nisu dobro pregledali pritvorenika iz Desinića u Zagorju. Predali su ga civilnoj policiji iz Pregrade. Po njega su došli u srijedu kako bi ga ispitali o teškim krađama za koje sumnjaju da je kriv. Vjerujući kolegama, nisu ponovili pretres. Tako je svima promakla jednokratna britvica koju je Božidar V. (36) sakrio negdje kod sebe.

Putem prema Zagorju, pred naplatnim kućicama u Zaprešiću, počeo je jaukati. Policajci su otvorili Berlingo u kojem su ga prevozili. Lijeva ruka bila mu je malo krvava. Na Hitnoj su mu stavili flaster. Napravio je samo površinske rane na koži. Psihijatri u bolnici Vrapče utvrdili su kako nema suicidalne namjere. Očito je samo želio izbjeći krim-obradu za teške krađe po Desiniću i okolici, zbog čega je i pritvoren. Nije uspio. Na kraju je ipak završio u policiji u Pregradi.    

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zagrebghost 31.03.2011.

    naslov: "prerezao žile u policijskom automobilu." u tekstu ispod: "lijeva ruka bila mu je malo krvava. na hitnoj su mu stavili flaster. napravio je samo površinske rane na koži." flaster??!!

  • wozzie 30.03.2011.

    glupan!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare