To je to što me zanima!

Drama na novom aerodromu: Posvađali se zbog 'Jugoslavije'

Zbog jedne torbe na zagrebačkom aerodromu je u utorak ujutro nastala prava drama. Putnik se posvađao s prodavačicom u aerodromskoj trgovini, a situaciju je moralo smirivati osiguranje i policija
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom aerodromu u utorak oko 11 sati morala je intervenirati policija zbog svađe kupca i prodavačice zbog suvenira. Kako nam priča čitatelj, gospodin iz dijaspore se posvađao s prodavačicom jer je bio zgrožen torbom koja se prodaje u trgovini na aerodromu.

- Nema Jugoslavije! Zašto je Jugoslavija tu?! Što ovo tu radi - vikao je čovjek kojeg su morali smirivati, prenosi N1.

Prodavačica mu je rekla da to nema veze ni sa čim, ali on je na to zvao osiguranje, rekao nam je čitatelj i dodao da je na kraju stigla i policija koja se čudila cijeloj situaciji.

U trgovini u kojoj se nalazi roba hrvatskih dizajnera nalaze se i platnene torbe s različitim sloganima. Na jednoj je na engleskom napisano: "Daleko od Rusije, blizu Italije", dok je na drugoj natpis: "Između YU i EU", što je zasmetalo putniku.  

Idi na 24sata

Komentari 423

  • ljubica ljubičica_1 31.03.2017.

    Uvjek se nađe neki pametnjaković da od sebe napravi budaletinu !

  • zippysnake 30.03.2017.

    Ovaj ludi kupac je neki isprdak ustasa iz NDH!! Zato se i pjenil, tribalo ga je namazat proljevom po faci da zackomi!! Barem bi ja tako reagiral da sam prodavac pa makar izgubio posel a onda bi mi taj isprdak tek nadoknadil to...

  • 30.03.2017.

    Gospodin iz dijaspore ne razumije kako se ovdje živi. Još jedan argument da se dijaspori ukine pravo glasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare