To je to što me zanima!

Drama u Ivanić Gradu: Mladić u BMW-u htio pregaziti policajca, bilo je i pucnjave. Uhvatili ga

Mladić (18) oglušio se na upozorenja policijskog službenika te nastavio voziti prema njemu, zbog čega se morao izmaknuti kako ga ne bi pregazio. BMW-om je jurio bez položenog vozačkog ispita
Vidi originalni članak

Dramatične scene odvijale su se u srijedu navečer u Ivanić Gradu, gdje je u Kriškoj ulici oko 22 sata 18-godišnjak vozio BMW bez položenog vozačkog ispita. Na zaprimljenu dojavu na teren je izašla i policija, gdje je mladić skoro pregazio policajca jer se nije htio zaustaviti.

TRAGEDIJA U HERCEGOVINI Ovo je tajkun u BMW-u koji je poginuo u sudaru. Sumnjaju da se utrkivao i usmrtio obitelj

BMW zagrebačkih registracija nije se htio zaustaviti na prethodne naredbe policajaca, pa je u Kriškoj ulici kod kućnog broja 32 jedan od policajaca izašao iz vozila, prethodno upalio svjetlosne signale u namjeri da zaustavi BMW.

- U trenutku približavanja vozila osumnjičenog jasno je prema njemu usmjerio stop palicu, međutim, 18-godišnjak se vozilom nastavio kretati prema policijskom službeniku koji je skočio u stranu kako bi izbjegao nalet vozila i ozljeđivanje. Nedugo potom su policijski službenici iz Ivanić Grada na području Čazme zaustavili osumnjičenog te ga uz uporabu sredstava prisile uhitili - stoji u priopćenju PU zagrebačke.

TKO JE BIO META? 'Piroman' zapalio BMW i Vectru u Vrapču: Oba auta je koristila poduzetnica s više optužnica

Kako dodaju iz policije, tijekom incidenta upotrijebili su vatreno oružje, no nitko nije ozlijeđen, a nad 18-godišnjakom se provodi kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • revoltiranstoposto 29.09.2022.

    I kakvu će kaznu dobiti za to? Vjerojatno takvu da će sve ponoviti za koji tjedan.

  • 29.09.2022.

    ae jel ga policijot pogodia...

  • Arnold J. Rimmer 29.09.2022.

    sudite počinitelja za teško ubojstvo u pokušaju. I riješen problem za sve takve u budućnosti. 21-40 godina zatvora i mirna Bosna

Komentiraj...
Vidi sve komentare