To je to što me zanima!

Drama u JAR-u: Oteli joj dijete iz ruku pa tražili 110.000 funti

Amy-Lee de Jager (6) kći prvaka Formule 1 na vodi je oteta u ponedjeljak, a otmičari su tražili novac. U međuvremenu policija je našla dijete živo i zdravo na ulici
Vidi originalni članak

Amy-Lee de Jager (6) kći prvaka Formule 1 na vodi oteta je majci iz ruku ispred osnovne škole. Majka je kćer dovela u ponedjeljak pred školu kada su ju napali otmičari i oteli joj dijete. Dok se borila s otmičarima, majka je ozlijedila rame.

Otac djevojčice Wynand de Jager iz JAR-a je kasnije tijekom dana dobio poziv u kojem su otmičari od njega tražili da im plati 110.000 funti (891.000 kuna). Policija je objavila snimku koja je prethodila otmici. Otmičari su stigli Toyotom Fortuner, odgurnuli du brata djevojčice i nasrnuli na majku i dijete. 

- Čula sam ženu kako vrišti. Vidjela sam da je majka pala na tlo i Toyotu kako odlazi. Imala je zatamnjena stakla pa nisam vidjela tko je unutra. Čula sam i brata curice kako viče: 'Moja sestra, moja sestra'. Prvo sam mislila da je majci netko ukrao auto, a kasnije sam čula da je oteto dijete - ispričala je svjedokinja Annemarie Pienaar koja je također dovela u školu svoje dijete.

Martin Brouwers, baka otete curice kaže da je obitelj prepustila pregovore policiji. 

- Moja kći Angeline je bila jako potresena. Pokušala je zaustaviti otmičare i teže je ozlijeđena - kaže.

U školi su rekli da su šokirani te vjeruju da je otmica bila dobro smišljena. U policiji naglašavaju da su pokrenuli veliku potragu i traže sve koji imaju informacije o otmičarima da im se jave, piše Daily Mail. 

U međuvremenu je objavljeno da je policija djevojčicu pronašla 19 sati kasnije. Curica je živa i zdrava i vraćena je kući. Detalje slučaja zasad ne otkrivaju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Moriento Fernandes 24.05.2021.

    Pocetkom 90ih je neki de Jager (tada vec u 40im godinama) optuzen i osuden za otmice cetrdesetak djevojcica.Mozda je povezano.

  • gologuzi 04.09.2019.

    Moja bivsa zena je iz ove selendre.

  • tin2 04.09.2019.

    Prvo sam mislila da je netko majci ukrao djete poslije sam saznala da je djete oteto. Hahahahaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare