To je to što me zanima!

Drama u Novom Vinodolskom: Prvašić đacima prijetio nožem?

Pred OŠ Ivan Mažuranić u srijedu se okupilo nekoliko desetaka roditelja ostalih učenika, tražeći da nadležne institucije, posebno Centar za socijalnu skrb, počnu ozbiljnije raditi na rješavanju problema
Vidi originalni članak

Roditelji učenika Osnovne škole Ivan Mažuranić u Novom Vinodolskom u četvrtak ujutro neće poslati svoju djecu na nastavu, u znak prosvjeda zbog nedavnog incidenta u kojem je učenik prvog razreda nožem prijetio svojim vršnjacima, javlja Novi list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ravnatelj škole, Boris Turjak, u srijedu navečer je održao sastanak s roditeljima učenika 1.a razreda, koji pohađa i problematični učenik, a koji ni u srijedu nisu svoju djecu poslali na nastavu, zabrinuti za njihovu sigurnost.

To se ponavlja godinama: Riječ je o djeci iz iste obitelji?

Pred školom se istodobno okupilo nekoliko desetaka roditelja ostalih učenika, tražeći da nadležne institucije, posebno Centar za socijalnu skrb, počnu ozbiljnije raditi na rješavanju problema, koji se, kako kažu, ponavlja već godinama, s djecom iz iste obitelji. 

Posebno su ih, dodaju, ogorčile navodne optužbe predstavnika Centra za socijalnu skrb da isključuju i diskriminiraju učenike iz problematične obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Exterminator 06.10.2017.

    Ja kad sam išao u osnovnu mlatio se s njima 3-4 puta tjedno ...jos danas pamtim imena Ljubiša, Nebrija , Džoni i još jedan mlađi,, ljudi bježali iz busa zbog njih a sve lopovi, braća iz pakla ...Hvala Bogu nakon par godina familija odlučila preseliti šator iz Novog Zagreba i odselili se

  • igyy 05.10.2017.

    cool jel iz moderne hrvatske hetero familije

  • Preteznovedro 05.10.2017.

    Za nagradu će dobiti dva boda za upis u srednju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare