Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama u Novom Vinodolskom: Prvašić đacima prijetio nožem?

Pred OŠ Ivan Mažuranić u srijedu se okupilo nekoliko desetaka roditelja ostalih učenika, tražeći da nadležne institucije, posebno Centar za socijalnu skrb, počnu ozbiljnije raditi na rješavanju problema

Foto: Google Street View
95 komentara

Roditelji učenika Osnovne škole Ivan Mažuranić u Novom Vinodolskom u četvrtak ujutro neće poslati svoju djecu na nastavu, u znak prosvjeda zbog nedavnog incidenta u kojem je učenik prvog razreda nožem prijetio svojim vršnjacima, javlja Novi list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Drama u Novom Vinodolskom: Prvašić vršnjacima prijetio nožem Više na http://bit.ly/2xjbB1E Reporterka: Meri Tomljanović

Posted by 24sata on 5. listopada 2017

Ravnatelj škole, Boris Turjak, u srijedu navečer je održao sastanak s roditeljima učenika 1.a razreda, koji pohađa i problematični učenik, a koji ni u srijedu nisu svoju djecu poslali na nastavu, zabrinuti za njihovu sigurnost.

To se ponavlja godinama: Riječ je o djeci iz iste obitelji?

Pred školom se istodobno okupilo nekoliko desetaka roditelja ostalih učenika, tražeći da nadležne institucije, posebno Centar za socijalnu skrb, počnu ozbiljnije raditi na rješavanju problema, koji se, kako kažu, ponavlja već godinama, s djecom iz iste obitelji. 

Posebno su ih, dodaju, ogorčile navodne optužbe predstavnika Centra za socijalnu skrb da isključuju i diskriminiraju učenike iz problematične obitelji.

Možda vas zanima i ovo:
Message