To je to što me zanima!

Drama u Sl. Brodu: 'Dječak se penjao po vagonima, udarila ga je struja. Ima teške opekline!'

Prema prvim informacijama, dječak se popeo na vagon i najvjerojatnije je došlo do strujnog udara kontaktne mreže, poručili su iz policije. Dječak je prevezen u bolnicu
Vidi originalni članak

Maloljetnik je u subotu poslijepodne zadobio teške ozljede na Željezničkom kolodvoru u Slavonskom Brodu. Kako javlja Hina, radi se o 15-godišnjaku. 

- Nešto iza 19 sati policija je dobila dojavu da je jedno dijete ozlijeđeno na kolodvoru. Na mjesto nesreće izašli su policija i Hitna pomoć. Prema prvim informacijama, dječak se popeo na vagon i najvjerojatnije je došlo do strujnog udara kontaktne mreže - rekao je Tomislav Kovačević iz PU brodsko-posavske. 

ŠKOLA NIJE REAGIRALA Nasilje u Slavonskom Brodu: Ministarstvo traži očitovanje škole, petaši istukli vršnjakinju

Dodao je kako policija i dalje provodi očevid nakon kojeg će se znati detalji. 

Dječak je prebačeno u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje se liječnici bore za njegov život. 

- Iza 19 sati na naš objedinjeni hitni bolnički prijem u pratnji djelatnika Hitne medicinske pomoći dovezen je maloljetnik sa teškim ozljedama, pretpostavka je da su one nastale od strujnog udara. Odmah smo poduzeli sve mjere stabilizacije i resuscitacije i njege. Napravljena je inicijalna obrada koja obuhvaća i obradu rana i operativni zahvat. U tijeku je priprema za transport u tercijarnu ustanovu u Zagreb – rekao je dr. Josip Samardžić, ravnatelj Opće bolnice Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu.

Neslužbeno doznajemo da dječak ima opekline većeg dijela tijela i teške ozljede, no da je pod stalnim liječničkim nadzorom i da se nastoji održati sadašnje njegovo stanje.

Idi na 24sata