To je to što me zanima!

Dramatična snimka iz Zagreba: Bus planuo, putnici bježali van!

Autobus je pokupio putnike prvo iz Petruševečkog naselja i produžio za Struge i na okretištu je počeo gorjeti. Svi putnici su pojurili van, kaže nam čitatelj iz Zagreba koji je snimio video
Vidi originalni članak

Autobus ZET-a plahnuo je u petak ujutro oko 6 sati na zagrebačkom Žitnjaku. Autobus je cijeli izgorio. Srećom nema ozlijeđenih. Policija će obaviti očevid. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Autobus je pokupio putnike prvo iz Petruševečkog naselja i produžio za Struge i na okretištu je počeo gorjeti. Svi putnici su pojurili van. Vozač je pokušavao da ugasi plamen s dvije boce. ali nije uspio. Plamen se povećavao i zahvatio autobus. Na kraju je ostao kostur, a požar su ugasili vatrogasci - kaže čitatelj. 

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Između ostalog, ista linija već dva tjedna ne vozi kako treba te nitko ne reagira na pritužbe putnika koji kasne na posao i u školu. Autobus za Petruševec treba ići svakih pola sata, a ukinuta je jedna cijela linija autobusa koja treba ići na puni sat tako da autobus u oba smjera vozi svakih sat vremena. U tom slučaju drugi autobus koji ide za Struge mora voziti i u Petruševec te kad se desi ovako nešto uopće nema ni jednog busa za cijeli Žitnjak - požalio nam se čitatelj koji je snimio video požara. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • komentator s marsa 15.09.2017.

    Znate li vi ljudi koliko se za jedan novi autobus samo može kupiti luksuznih automobila?

  • zvrka1977 15.09.2017.

    Kaj nije aparat za gašenje obavezna oprema u automobilima? Gdje nam je nestala ljudskost. Na filmiću su svi automobili i kamion samo produžili dalje. Pa kaj je teško zaustaviti se i probat bar pomoći pri gašenju?

  • _l_ 15.09.2017.

    tako bježe i kad uđe kontrola

Komentiraj...
Vidi sve komentare