To je to što me zanima!

Dramatična snimka kod Knina: 'Mogao sam umrijeti u sekundi'

Umrijeti ili ubiti nekoga, zbog čega, brzine? Užas. Kasnije si razmišljaš, 'Ej, mogao sam biti mrtav u te dvije sekunde, kaže naš čitatelj koji je briljantnom reakcijom za volanom spasio tuđi, ali i svoj život
Vidi originalni članak

Na našu adresu došla je snimka iz srpnja.

Stara cesta prema Splitu. Automobil vozi iza šlepera. Odjedanput se iz suprotnog smjera pojavljuje crveni automobil koji je svojim pretjecanjem ugrozio nekoliko života.

Pričali smo s vozačem automobila koji je, zajedno s vozačem šlepera, fantastičnom reakcijom spasio tuđi, ali i svoj život. 

POGLEDAJTE VIDEO: Izbjegli smo smrt

'Pretrnuli smo'

Vozač nam je ispričao detalje.

- Išli smo prema Splitu starom cestom 7. srpnja. Ograničenje je bilo 100 km/h, pa smo tako vozili za šleperom. U jednom trenutku kamion je naglo zakočio, a i mi za njim. Između dva šlepera je proletio crveni automobil koji je samo nastavio dalje kao da ničega nije bilo. Pretrnuli smo u sekundi - kaže naš čitatelj koji nam je poslao snimku.

Na snimci se vidi kako šleper ispred njega koči i skreće u desno skroz do ruba. Isto je napravio i naš čitatelj. Sjajnom reakcijom dvojice vozača spriječena je tragedija. Jer ne treba biti pretjerano pametan pa zaključiti što bi bilo da je došlo do frontalnog sudara.

Pomaknuli su se taman da crveni auto može proći.

Vozač je stao i sjeo kraj ceste: 'Mogao sam ga ubiti'

Vozači kamiona redovito prolaze kroz ovakve stresne situacije. Kojih 100 metara nakon što je jedva izbjegao crveni automobil, vozač kamiona stao je kraj ceste.

- Odmah smo stali i pitali ga treba li mu pomoć, je li u redu, jer je stao nasred ceste i izašao iz kamiona. Sjeo je pokraj ceste, dali smo mu vode i čekali da se smiri. Samo je ponavljao ‘mogao sam ga ubiti, mogao sam ga ubiti’ - nastavlja naš čitatelj.

- I mi smo bili u šoku, to je takva nepromišljena vožnja... uzeti sebi ili nekom drugom život, zbog čega, brzine? Užas. Kasnije si razmišljaš, 'Ej, mogao sam biti mrtav u te dvije sekunde' - kaže čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 166

  • zivkobabic 22.09.2020.

    Pronaći vozača osobnog automobila i oduzet mu vozačku do kraja života.

  • 21.09.2020.

    otvorit goli otok i zatvore u kojem ce takvi par mjeseci radit od 7do 19...pa drugi put godinu dana pa treci put 2godine....e pa cetvrti put mu nece pasti na pamet raditi gluposti....ali ovi zakoni i kvazi zastita ljudskih prava je blagodat za takve majmune i oni to rade svakodnevno i jos puno gore stvari

  • ana49 21.09.2020.

    Vozača auta pronaći i kazniti da zapamti.Svaka pohvala vozaču kamiona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare