To je to što me zanima!

Dramatične snimke pokolja na Borovju: Ubio oca i pljunuo ga

Shizofreničar J.S.(31) u ponedjeljak je nakon što je ubio brata i oca ranio susjedu, očevu družicu. Svađi je svjedočio čitatelj koji je snimio ekskluzivne fotografije
Vidi originalni članak

Liječeni shizofreničar J.S.(31) u ponedjeljak je očevim pištoljem ubio brata Franju (25) i oca Marinka (55), umirovljenog policajca. Teško je ranio Jadranku B.(57), susjedu i očevu družicu, majku dvoje djece. 

Samo u 24sata u petak pogledajte ekskluzivne fotografije čitatelja koji je svjedočio svađi i krvavom pokolju na zagrebačkom Borovju. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • carlos_zg 29.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Nesnošljivi 29.04.2011.

    Jel' danas petak?! Da pogledam dramatične snimke pokolja..koje je snimio čitatelj.. Ja ih nisam uspio naći, al' budem danas..do kraja dana.. Ili do jutra..

  • jethro_tuller 29.04.2011.

    vrijeme je da izbacite novcane nagrade za fotografiranje!!! mnogi radi vas i vasih nagrada posezu za fotoaparatom umjesto da pomognu prilikom nekih nezgoda,a nagradjivanje fotografija prilikom nesracaje bolesno koliko sa vase toliko i sa strane osobe koja fotografira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare