To je to što me zanima!

Dramatični video: Otac i sin su pali u Dunav, brod van kontrole

Plovilo se kretalo nekontrolirano. Naš policajac se čamcem uspio približiti i ugasiti motor, rekao nam je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske o policijskoj akciji spašavanja oca i sina iz Dunava u nedjelju
Vidi originalni članak

Sjajnom i pravovremenom reakcijom policije i građana u nedjelju su iz Dunava u Vukovaru spašeni otac (28) i sin (7). Oni su upali u rijeku, a čamac se nastavio nekontrolirano vrtjeti na pola Dunava. 

Dobili smo video dramatične akcije.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pijan upravljao čamcem

Službenici granične policije PU vukovarsko-srijemske s obale su vidjeli da su u rijeci muškarac i dječak. Izvukli su ih iz vode i uspjeli obuzdati čamac koji je neko vrijeme bio van kontrole.

- Plovilo se kretalo nekontrolirano. Naš policajac se čamcem uspio približiti plovilu i ugasiti motor (pentu) i tako smanjiti brzinu kretanja pa je plovilo zaustavljeno - rekao nam je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

Otac i sin nisu ozlijeđeni, a glasnogovornik nam je potvrdio kako je 28-godišnjak koji je upravljao čamcem bio pod utjecajem alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 20.08.2019.

    Dunave,Dunave.....

  • mamojebac70 20.08.2019.

    Glupih li komentara ove iz pozadine babe ..kako ćemo ga uhvatit..bacit ćemo laso???...daj molit te šuti ..ako nemas sto pametno ..e blamaže...

  • MODERN TALKING 20.08.2019.

    brod?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare