To je to što me zanima!

Druga žrtva: Od svinjske gripe u Zagrebu umro muškarac (55)

Ovo je druga žrtva svinjske gripe u Hrvatskoj ove godine. Krajem prosinca virusu H1N1 je podlegao 60-godišnjak koji je primljen u bolnicu s teškom upalom pluća
Vidi originalni članak

Muškarac (55) iz okolice Zagreba preminuo u četvrtak u Kliničkoj bolnici za infektivne bolesti "Fran Mihaljević" od komplikacija izazvanih svinjskom gripom. Još troje ljudi, koji se liječe u zagrebačkoj bolnici, u kritičnom je stanju, potvrdili su liječnici za RTL.

Podsjetimo, ovo je druga žrtva svinjske gripe u Hrvatskoj ove sezone. Krajem prosinca virusu H1N1 je podlegao 60-godišnjak koji je primljen u bolnicu s teškom upalom pluća te je preminuo samo 24 sata kasnije.

Ministar zdravstva Darko Milinović upozorava kako je epidemija u tijeku te da se tek očekuje njezin veći val. Epidemiji gripe pogoduje i što će ovih dana zatopliti, ističe ministar. Broj zaraženih u Hrvatskoj i dalje raste. Prema posljednjim informacijama registrirano je 150 ljudi sa svinjskom gripom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • andreyyko 07.01.2011.

    dvaput obrsan komentar, prestrasno, svaka ti cast admine....

  • Gašpar 07.01.2011.

    Svi trk na cijepljenje jer to se traži "kontrolirana panika". Još ima zaliha kojima ističe rok trajanja !! Netko treba platiti promašene investicije.

  • Keksolino 07.01.2011.

    Samo se vi cijepite .. Farmaceutska industrija radi pokusne kuniće od vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare