To je to što me zanima!

Drugi sabor Laburista: Tireli izabrana za novu predsjednicu

Od 186 izaslanika za Tireli je glasovalo njih 117, Kapraljević je dobio 66 glasova, a tri su listića bila nevažeća, objavljeno je u nedjelju navečer nakon sabora stranke
Vidi originalni članak

Nansi Tireli izabrana je za predsjednicu Hrvatskih laburista - stranke rada (HL) pobijedivši na drugom saboru stranke u nedjelju svog protukandidata Antuna Kapraljevića.

Saborska zastupnica HL-a sedam mjeseci bila je vršiteljica dužnosti predsjednice stranke nakon što je ostavku podnio osnivač i predsjednik HL-a Dragutin Lesar.

Od 186 izaslanika za Tireli je glasovalo njih 117, Kapraljević je dobio 66 glasova, a tri su listića bila nevažeća, objavljeno je u nedjelju navečer nakon cjelodnevnog sabora stranke.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • centurion 17.02.2015.

    mi Hrvati smo vec nauceni da nam lopovi,lihvari i izdajnici kroje sudbinu!Ne razumijem zašto se uopće na izborima kandidiraju oni koji zele napraviti neki korak na bolje,kad redovito bivaju izrugivani od nas Hrvatina i marginalizirani od medija!

  • 16.02.2015.

    Jl to ona što je imala knjižaru u Labinu

  • dik 16.02.2015.

    Lesar je pametan...zbiraso a ova zena ce pobrati kraci kraj kao i uvijek u zivotu..Nikada niti jedan posao nije zavrsila ...sve joj propalo a govori kako rijesiti probleme u drzavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare