To je to što me zanima!

Drugo sučeljavanje je iza nas: Tko je ostavio najbolji dojam?

Nakon nedjelje i RTL-a, u ponedjeljak su se predsjednički kandidati sučelili i na Novoj TV. Koji je predsjednički kandidat, po vama, za sada ostavio najbolji dojam
Vidi originalni članak

U dva sata dugom i iscrpnom drugom sučeljavanju predsjedničkih kandidata bilo je uistinu svega, od već prežvakanih optužbi i opravdavanja, pa sve do brojnih gafova. 

Tako je Kujundžić izjavio da nikada ne bi pomilovao Ivu Josipovića (misleći na Sanadera), Sinčić se, pak, zbunio pa je izjavio: 'Vidite gdje se Osama bin Laden danas bori', na što ga je Kolinda Grabar Kitarović ispravila da je dotični mrtav. 

Uglavnom, bilo je toga dosta. 

Saznali smo i da je Kujundžić saznao zašto, odnosno zbog kojih je to zdravstvenih problema Sinčić tri godine fakulteta studirao šest godina.  

Među ostalim, Josipović je Kolindu nazvao lutkom na koncu, na što je ona reagirala i rekla da je to uvredljiva i seksistička izjava.

Sinčić je prozvao Kolindu da je pobjegla s mjesta veleposlanice u NATO, a Kujundžić je nekoliko puta opet ponovio da je Josipović imao pet godina da nešto napravi, a nije, te da 'tek sada shvaća da je bilo zlo u Hrvatskoj'.

Tijek drugog sučeljavanja

Tijek prvog sučeljavanja

No, na stranu sve. Tko je po vama, nakon dva sučeljavanja, ostavio najbolji dojam?

Idi na 24sata

Komentari 368

  • delooks93 23.12.2014.

    smatram da sincicu treba dati priliku. za svako divljenje je sto se uopce kandidirao za predsjednika i bio na suceljavanju sa ovo troje koji ga smatraju balavcem, i realno nema sanse pored njih, ali je jedini jasno pricao. moja cijela obitelj ce glasati za njega

  • lalala 23.12.2014.

    Nitko nije pitao Josipovića gdje je on u Hrvatskoj vidio rasizam , više mu nije dovoljno spominjanje nacionalizma pa su optužbe evoluirale u rasizam . Koja je to rasa ugrožena u Hrvatskoj ?

  • diba_1 23.12.2014.

    niti jedan kandidat nije ostavio dojam, niti ostvario neku prednost, sve se svodi na prepucavanje i ponižavanje drugog, ako se sve zasniva na tome onda bolje da nisu ni išli u kampanju, nitko konkretno nije donjeo i pokazao program na osnovu kojeg će nešto dobro napraviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare