To je to što me zanima!

Družijanić glasnogovornik HRT-a, a traže i ravnatelja

Raspisuje se natječaj za glavnog ravnatelja HRT. O zahtjevu za smjenom Hloverke Novak Srzić Vijeće će se očitovati čim čuje i drugu stranu
Vidi originalni članak

Vijeće HRT-a je u petak predstavilo novog glasnogovornika HRT-a Danka Družijanića. Vršitelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a, Josip Popovac, zadovoljan je tom promjenom te kaže da će se sada "uspostaviti novi kontakt s javnošću". Predsjednik Programskog vijeća Zvonko Milas je rekao da je Vijeće donijelo odluku o raspisivanju natječaja za glavnog ravnatelja HRT-a. O zahtjevu za smjenom Hloverke Novak Srzić Popovac je rekao da će se očitovati čim čuje drugu stranu. Programsko vijeće je u utorak imenovalo Mislava Stipića za v.d. ravnatelja HTV-a na prijedlog Popovca. Zorana Mihajlovića imenovali su za v.d. ravnatelja HR-a a za v.d. ravnateljicu Glazbene proizvodnje Sandru Vojković Smiljanić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_34983 11.12.2009.

    ne volim hlo ni sutlića, ali latin i co. su jugoslaveni. kraćenica od htv je by the way HRVATSKA...pa mi nije jasno što oni uopće rade na htv-u. na taj način htv me tjera da gledam novu.

  • predator1 11.12.2009.

    ovaj zna posao, iz htv-a u ingru pa opet na htv ,a lova do bola

  • kulenica 11.12.2009.

    ja bi jaaako puno vilim i gledam tv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare