To je to što me zanima!

Kaos u Zagrebu! Drveće padalo na aute. Problem s vjetrom i u Osijeku: 'Bila je baš jaka oluja'

Iz JVP Osijek su nam poručili kako su za sad imali tri prijavljena pada grana drveća na ceste, a zapovjednik zagrebačke JVP javlja kako su u Zagrebu do sad imali tri intervencije zbog jakog vjetra
Vidi originalni članak

Vjetar je u subotu ujutro slomio grane drveća koja su pala na automobile, pješačke prijelaze i ceste, pa zaposlio vatrogasce u Zagrebu i Osijeku.

POGLEDAJTE VIDEO: OSJEČKA TRŽNICA OSTALA BEZ KROVA

- Upozoravali smo grad da će se ovo dogoditi, a ja često parkiram na ovom mjestu. Na sreću nije moj auto nastradao, ali kao da je. Moglo je moje dijete nastradati ili neko drugo, grozno - priča nam čitatelj o padu grane u ulici Vijenca Gorana Zobundžije u Osijeku. 

Iz JVP Osijek su nam poručili kako su za sad imali tri prijavljena pada grana drveća na ceste, a nadamo se da će i tako ostati.

Zapovjednik zagrebačke JVP, Siniša Jembrih javlja kako su u Zagrebu do sad imali tri dojave, odnosno tri intervencije zbog jakog vjetra. 

U ulici Aleje pomoraca su na dojavu građana o potrebi stabla sa ceste izašli na teren, ali i u Bitorajskoj.  Dok su na Ilici intervenirali zbog uklanjanja crijepa s krova.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Selo_malo 04.02.2023.

    U Zagrebu je kaotično stanje na žalost, postalo normala. U ništa se godinama nije ulagali pa sada sve dolazi na naplatu. Grad se doslovno raspada i iznad i ispod zemlje (infrastruktura).

  • Cringstr 04.02.2023.

    Ja još pokušavam shvatiti zašto se tu na 24 sata brišu komentari koji nikoga ne vrijeđaju i ne krše nikakva pravila? To zaista nigdje drugdje nisam doživio na internetu u cijelosti. Ovo je posljednji put da sam tu. Nek Vam je sa srećom, 24 sata.

  • Magnolija🇭🇷 04.02.2023.

    Normalno da ce se rusit drvecepod naletom vjetra, drvece treba svakih 10 god. kontrolirati,i odstranjivati grane koje su propale.🌲🌳🌴

Komentiraj...
Vidi sve komentare