To je to što me zanima!

Drvo palo na njega: HGSS-ovci ga spašavali, teško je ozlijeđen

Na mještanina Švice palo je stablo dok ga je sjekao. HGSS je došao po njega zbog nepristupačnog terena, a 15 minuta kasnije Hitna ga je preuzela i prevezla do helikoptera koji ga je odveo u Rijeku
Vidi originalni članak

Na mještanina iz Švice kraj Otočca palo je stablo prilikom sječe u četvrtak nešto poslije podneva. Zadobio je teške tjelesne ozljede glave, ruke, prsnog koša i abdomena. Zbog udaljenosti i teško pristupačnog terena, u akciju spašavanja pozvani su pripadnici HGSS-a Gospić. 

Deset spašavatelja u dva terenska vozila su oko 13 sati stigli na lokaciju, a 15 minuta kasnije je unesrećeni bio u kolima Hitne pomoći. Prevezen je do sportskog aerodroma u Otočcu, a do KBC Rijeka ga je dovezao helikopter. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jo2hn8ny 21.02.2019.

    Generale Krstičeviću hajde malo pomozi HGSS-ovcima s tom njihovom opremom. Djevojke i momci se ubijaju od posla, a Republika Hrvatska se prema njima odnosi mačehinski.

  • Kanarinac07 21.02.2019.

    Svaka ćast GSS-u, ali da jedni od najhrabrijih ljudi u državi izgledaju kao paravojne trupe. Pa kaj im država ne može priuštiti dosljednu uniformu?

  • perogovernalo 21.02.2019.

    Helikopter ga odveo u Rijeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare