To je to što me zanima!

Država će plaćati režije ljudima koji prime Ukrajince: Ali ne i u županijama koje su uz more?

Prihvatni centri se svi nalaze na kontinentu, a i cijela je politika centrale takva da se izbjeglice ne smješta u jadranske županije, zbog dolaska turističke sezone, kaže nam jedan jadranski dužnosnik
Vidi originalni članak

Vlada, kako doznajemo, priprema odluku prema kojoj će fizičke osobe - vlasnici nekretnina koji te stanove ili kuće daju na korištenje ukrajinskim izbjeglicama, imati pravo na neku naknadu, dok će država financirati i režijske troškove. To se, neslužbena je informacija, neće, međutim, odnositi i na jadranske županije. Drugim riječima, ako netko svoju kuću da na korištenje u Valpovu, dobivat će naknadu, i režije će biti plaćene, a ako je kuća u Crikvenici, po svemu sudeći neće. Mnogima nije teško dati kuću na korištenje, ali jest problem dugoročno plaćati režije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • vinja 17.03.2022.

    Ubrzo će se vidjeti kako sve to funkcionira. Svatko će imati svoju računicu Ukrajinci će htjeti raditi a poslodavci jeftinu radnu snagu i tu će biti prvi problemi. O daljnjima neću ni razmišljati. Mogu jedino poželjeti da rat prestane i da se ljudi vrate u svoju domovinu.

  • Maloca992 17.03.2022.

    gdje da se prijavim za dve ukrainke i još režije dobijem za dabe!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare