To je to što me zanima!

Država duguje pet milijardi kuna za lijekove. Bolnicama prijeti isti scenarij kao i lani

Bolnice su dužne nešto više od tri milijarde kuna, a HZZO je ljekarnama dužan nešto manje od dvije milijarde kuna, kratko je samo za 24sata izjavila Dijana Percač, predsjednica HUP-ove Koordinacije veledrogerija
Vidi originalni članak

Dugovi države prema veledrogerijama dosegnuli su opet vrtoglavi iznos, a dugovanje se popelo na pet milijardi kuna, zbog čega ponovno prijeti isti scenarij od prošle godine, kad su veledrogerije obustavile isporuku lijekova za bolnice. Ovoga puta u veledrogerijama su suzdržani oko izjava, no od dobro upućenih izvora iz najvećih hrvatskih veledrogerija doznajemo da je situacija izrazito loša i da će se neke stvari morati riješiti nakon Uskrsa, inače im neće preostati ništa drugo nego ponovno stati s isporukom lijekova, kao što je to bio slučaj prošle godine, kad su veledrogerije prestale s isporukom lijekova.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 32

  • 14.04.2022.

    Drzavna i ljudska sramota za ovu vladu i ministre. Svi uplaćujemo u proračun da bi oni sumanuto i bez ikakve odgovornosti trošili novac svih građana. Dno dna.

  • ante-portas 14.04.2022.

    Svake godine isto i jos nitko nije ostao bez lijekova. Sta se pjenite.

  • 14.04.2022.

    Sve ovakve stvari stavljaju samo na raspolaganje pretplatnicima kojih je jako malo, pa velika većina čitatelja ne može te članke pročitati ni komentirati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare