To je to što me zanima!

'Država je na autopilotu dok se HDZ zabavlja sa samim sobom'

Ljude zanima jel' imaju mogućnost poštenog suđenja, hoće li njihovi sudski sporovi trajati 12 godina i završiti u zastari ili će se riješiti odmah, liste čekanja u bolnicama, kaže Petrov
Vidi originalni članak

SMS afera je jedna u nizu afera HDZ-a i tragično da dok se oni zabavljaju sami sa sobom da je država na autopilotu, re ako je u ponedjeljak za Hrvatski radio čelnik Mosta Božo Petrov.

- Trebalo bi osluhnuti ljude i znali bi da ljude to ne interesira. Ljude zanima jel' imaju mogućnost poštenog suđenja, hoće li njihovi sudski sporovi trajati 12 godina i završiti u zastari ili će se riješiti odmah, liste čekanja u bolnicama, hoće li imati mogućnost se zaposliti ili će morati koristiti veze, rekao Petrov. 

Na pitanje kako je cijeli sustav na kušnji te da se zloupotrebljava cijeli sustav i institucije za neke osobne i političke obračune čelnik Mosta rekao je da oni imaju mogućnost to razriješiti, ali da im nije u interesu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • škver 02.10.2018.

    Božo da želiš mogao si i još uvijek možeš promijeniti ali zašto to ne radiš ? Ja odgovor znam.

  • moreuduši 01.10.2018.

    Božo. Jadni ti tvoji pacijenti koje ti liječiš kad si sam sebe nepovratno politički uništio. Okani se ti toga. Ajde ljepo primi se mandarina i tako nečeg jednostavnijeg. Nije to za tebe.

  • intellectus 01.10.2018.

    Eeee Božo, nije vrag da si se ispraznio i utopio u svakodnevnom politikantskom sivilu, zašto? Ovo što sada trabunjaš su najobičnije floskule bez srži, prazne da praznije ne mogu biti. Jedini od svih vas koji je ostao sebi vjeran je MIRO BULJ, šteta i njegov divan, pošteni karakter će se utopiti u vašem sivilu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare