To je to što me zanima!

Državljani BiH, Crnogorci i Srbi ne mogu pisati Obami

Uz osobne podatke u obrazcu za slanje maila Obami treba navesti i državu iz koje se mail šalje. Na popisu su Hrvati, Slovenci i Makedonci
Vidi originalni članak

Srbi, Crnogorci i državljani BiH ne mogu poslati mail američkom predsjedniku jer njihovih zemalja nema na popisu na službenoj stranici Bijele kuće. Uz niz osobnih podataka u obrazcu za slanje maila Baracku Obami treba navesti i državu iz koje se mail šalje. Tako mu se iz bivše Jugoslavije mogu obratiti samo Hrvati, Slovenci i Makedonci. Bivši vicekonzul Srbije u New Yorku za Press je rekao da najveću odgovornost za to snose ministarstva vanjskih poslova.
- Budući da je riječ o svjetskoj sili, to bi trebalo biti u nadležnosti kabineta Vuka Jeremića. Ali oni su potpuno u službi Jeremićeva PR-a pa ne nalaze vremena da napišu jedno pismo Obaminom kabinetu - rekao je Nemanja Stevanović.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • be yourself 09.08.2010.

    A šta da mu pišem?

  • jorgen 09.08.2010.

    I zašto bi to sada trebala biti naša briga ? Što mene kao hrvatskog građanina briga kome Srbi mogu pisati na webu ? Radije pišite o tome kako osigurati mirovine u desetom mjesecu.

  • šetač 09.08.2010.

    stvarno ne vidim ni jedan racionalan razlog da bi mu pisao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare