To je to što me zanima!

Državno odvjetništvo traži vještačenje Jagodina brata

Jagodu su 2006. privremeno oduzeli roditeljima, a njezin brat je ostao s njima. Pregledali su ga i nisu našli znakove seksualnog zlostavljanja
Vidi originalni članak

Zbog pisma zlostavljane djevojčice Jagode (9) Državno odvjetništvo je zatražilo da se obavi i vještačenje njezina mlađeg brata Ivice (4). Jagodu su 2006. godine privremeno oduzeli roditeljima, a tada jednogodišnji dječak ostao je s majkom i ocem. Tada su ga pregledali i nisu našli znakove seksualnog zlostavljanja. No tada su upozorili Cenatra za socijalnu skrb na emocionalnu i socijalnu uskraćenost. Stručnjak je navodno tada naložio kontrolu, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plavuša13 13.02.2010.

    Ocito je da u toj familiji nista ne funkcionira kako treba.Ocito je da je to vise nego bolesna sredina u kojoj dijete nemoze normalno rast i sazrijevat.Dovoljno je i previse i ovo sto se desilo sa Jagodom,netreba nikakav drugi razlog da se i djecak oduzme tim monstrumima.Cak i da djecak nije seksualno zlostavljan da li se ti vrli strucnjaci pitaju u kakvoj sredini raste i kakav ce pecat nositi na sebi cijeli zivot.Neznam zasto misle da su ta dva stvora sposobna brinuti se za tog djecaka i dati mu sve ono sto roditelji trebaju dati svom djetetu da normalno odraste kad su Jagodu ovako maltretirali.Sta bi jos oni trebali napravit toj jadnoj djeci da se nade neko pametan da shvati kako oni nisu sposobni biti roditelji.To dijete treba podhitno maknuti iz tog uzasa tako da ima bar neku sansu da izraste u normalnog covjeka,njima treba po kratkom postupku oduzeti sva roditeljska prava.Nije normalno da ova djeca nemaju nikakva prava pa ni ona najosnovnija a cudovista imaju sva prava!!!!!

  • samson73 13.02.2010.

    Koliko im još treba vremena, \"spisa\", \"propisa\" i čega sve ne da dječaka izvuču od nazovi roditelja? - Očigledno još nisu isprakticirali i dovoljno razglabali o svakoj točki u zakonu....,a propisi su propisi..... i tako vrijeme ide, dječak upija,,,,, več smo mi do zla boga iziritirani koji čitamo svaki dan i gledamo aljkavost,a što li je tek sa dječakom?!?

  • prljavi mile 12.02.2010.

    Konačno da tu jadnu dječicu spase iz ralja monstruma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare