To je to što me zanima!

'Državu određuju i definiraju ljudi, prostor i suverenitet'

Miroslav Škoro zahvalio je na Facebooku europarlamentarki Ruži Tomašić i Hrvatskim suverenistima na potpori njegovoj kandidaturi za predsjednika države.
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro zahvalio je na Facebooku europarlamentarki Ruži Tomašić i Hrvatskim suverenistima na potpori njegovoj kandidaturi za predsjednika države.

- Kako je rekao izuzetni tvorac Morskih orgulja i Pozdrava Suncu u Zadru, akademik Nikola Bašić, državu određuju i definiraju ljudi, prostor, suverenitet i identitet. Na dobrom smo putu - napisao je  Škoro.

Suverenisti su dali punu i bezrezervnu potporu predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori, ali mu na raspolaganje dali stranačku infrastrukturu uvjereni da će ući u drugi krug te da će Hrvatska prvi puta imati predsjednika koji je nezavisni kandidat.

- Miroslava Škoru je narod pozvao, on se odazvao. Mi smo za zajedništvo i zato ga podržavamo. Škori vjerujemo i sigurni smo da nas neće razočarati. Nažalost Kolinda Grabar Kitarović nas je razočarala, ali s njom nismo imali razgovore kao sa Škorom - poručio je Hrvoje Zekanović (Hrast) . 

SUVERENISTI PODUPIRU ŠKORU 'Predsjednica nas je razočarala pa smo sigurni da Škoro neće!'

Suverenistima je prihvatljiv Škorin prijedlog da se predsjedniku države povećaju ovlasti i vraćane u polupredsjednički sustav.

- Nama ne treba predsjednik koji će obilaziti Hrvatsku i naslikavati se, nama treba predsjednik koji će slušati svoj narod i biti mu na raspolaganju - zaključio je Zekanović.  

Idi na 24sata

Komentari 55

  • papilon100 28.06.2019.

    Drzava koja nepostuje svoje zrtve,nepoznaje vlastitu povjest i abolira najgore zlocince nije drzava vec banana. Pozdrav Gospodinu Skori kojeg upozno u Stuttgartu u ducanu moi Glas ima

  • 27.06.2019.

    Razmeće se ovaj pjevač mudrostima, razmeće.. Mogao bi biti mali diktator. Opasan lik.

  • hajdukidinamousrcu 27.06.2019.

    Državu ne formiraju dezerteri i materijalisti,to je moje osobno mišljenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare