To je to što me zanima!

Dubrovnik: Gorjela zgrada policije, nema ozlijeđenih

Gusti crni dim je brzo prekrio hodnik na drugom katu policijske zgrade. Dvadesetak zaposlenika s 3. kata uspjelo je pobjeći stubama kraj požarišta
Vidi originalni članak

U starom dijelu zgrade Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izbio je požar u petak oko 13.30 sati u Dubrovniku. Vatra je planula na drugom katu u kancelariji Odsjeka granične policije. Gusti crni dim je brzo prekrio hodnik na katu. Zaposlenici, njih dvadesetak, s trećeg kata uspjeli su pobjeći stubama pokraj požarišta. Osjetili su, kako su nam rekli, gušenje koje je izazivalo kašalj. Nasreću, nitko nije ozlijeđen. Cijela je zgrada evakuirana. Ubrzo su stigli vatrogasci s dvoje navalnih vozila. Uz korištenje zaštitnih maski s kisikom uletjeli su u središte vatre. Požar su ugasili za pola sata.
- Slučajno sam izašla na prozor svoje kancelarije i osjetila nekakav miris paljevine. Nisam ni slutila da gori u zgradi. Jedan od prolaznika mi je doviknuo da nam gori kancelarija. Tada sam pogledala u smjeru kojeg mi je pokazao rukom. Odmah sam napustila zgradu - ispričala nam je jedna od zaposlenica dubrovačke policije.
Opožarena je površina oko 20 četvornih metara. Sumnja se da je uzrok požara kratki spoj na elektroinstalacijama starog klima uređaja. Očevid je u tijeku, a šteta će biti naknadno utvrđena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare