To je to što me zanima!

Dućan iz Zagreba ponovno se oglasio o Coca-Coli: 'Hvala vam svima, danas je bio baš deliriji!

Ranije danas objavili su fotografije gaziranog pića na profile društvenih mreža, a u opisu fotografije su napisali 'U Žapcu nema straha za trovanjem' čime su izazvali lavinu komentara
Vidi originalni članak

Žabac Food Outlet iz Zagreba objavio je u srijedu na svom profilu društvene mreže da u ponudi ima popuste na pića, među kojima je i Coca-Cola Zero. Naglasili su kako je gazirano piće koje oni prodaju proizvedeno u Poljskoj pa se kupci ne moraju bojati.

- Ekipa, uzeli smo si vremena i prepisali vam deklaraciju sa pozadine, logično uz prikladni smajli. I hvala svima u komentarima i na današnjem danu općenito; baš je bio delirij! - stoji uz fotografije gaziranih pića.

Podsjetimo, spomenuti lanac trgovina ranije danas objavio je fotografije gaziranog pića na profile društvenih mreža, a u opisu fotografije su napisali 'U Žapcu nema straha za trovanjem' čime su izazvali lavinu komentara.

'Tko vam radi marketing? Zamisli situaciju u kojoj uzmem kod vas Coca-Colu, otrujem se. Vi ste napisali da opasnosti od trovanja nema. 1/1 sudska presuda u moju korist, a vi u stečaj' - napisao je građanin. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mirqmik_1 10.11.2023.

    Poubijali su 50000 svinja zdravih zbog navodno neke africke kuge. A nisu izlijali ni litru pica a ljudi bolesni.

  • ODIMIDOĐIMI 09.11.2023.

    Voda iz špine je najbolja .

  • sky linee 09.11.2023.

    Ne pijem to srećom

Komentiraj...
Vidi sve komentare