To je to što me zanima!

Duga Resa: Muškarac (41) u autu silovao tinejdžericu

Policija je utvrdila da je M.D. maloljetnicu (16) prisilio na spolni odnos u svom autu. Silovao ju je oko 1 sat iza ponoći u mjestu Donje Dubrave
Vidi originalni članak

Karlovačka je policija zbog silovanja uhitila M.D. (41) iz Duge Rese. Terete ga da je u noći na nedjelju silovao maloljetnu djevojku (16). Tijekom krim-obrade policija je utvrdila da je M.D. maloljetnicu prisilio na spolni odnos u svom automobilu. Silovao ju je oko 1 sat iza ponoći u mjestu Donje Dubrave pokraj Ogulina. U ponedjeljak ga je policija prepratila u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu. Istražni sudac odredio mu je zadržavanje. Pravosudna ga je policija prebacila u karlovački zatvor. Kako doznajemo, djevojka muškarca poznaje iz viđenja. Te su večeri s društvom bili u kafiću. M.D. je jedini imao automobil. Nakon ponoći dio je društva sjeo s njim u auto. Među njima je bila i 16-godišnjakinja. Kad je sve druge ostavio pred njihovim kućama, tinejdžerica je ostala sama s njim. Ona tvrdi da ju je prisilio na seks. No M.D. pred istražnim sucem poricao je djelo. Rekao je da je seks bio dobrovoljan. Policija i istražni sudac istražuju slučaj. Ispitat će sve svjedoke, koji su te večeri bili u društvu s M.D. i 16-godišnjakinjom. Maloljetna djevojka još nije dala iskaz istražnom sucu. Prema neslužbenim informacijama u medicinskoj je dokumentaciji, koja je priložena kaznenoj prijavi, liječnik napisao kako djevojka nije ozlijeđena te da nema posebnih tjelesnih tragova nasilja.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mucek 02.10.2008.

    Nemojte srat bezveze. A što ako je cura pristala na sex???? Ja poznajem cure u svome gradu koje su ostale trudne sa 15 i danas su udate majke. A nisu nikoga optuzivale za silovanje. A sad je to fora strpat tipa u zatvor zato jer je sevio curu od 16. Jest da je malo prestar za nju ali mislim ipak da samo oni dvoje znaju sto je tamo stvarno bilo...

  • kata_strofa 01.10.2008.

    @Kataryzig20 ti si totalno krivo shvatila/o šta sam ja htjela reć.. ja u potpunosti osuđujem silovanje i na ironičan način sam reagirala na ove budale koje krivnju prebacuju na jadnu djevojku. pročitaj malo pozornije moj komentar!

  • malimedo 01.10.2008.

    neznam zasto svi napadate tolko tod covjeka!!!!!!!!!! Ko je reko da je njezina izjava tocna, nista se nezna. Ni ta nema puno mameti sa covjekom od 41 godinu vozit se u autu. Ako je stvarno nesto napravil onda bude dobil svoju kaznu ali ako je stvarno sve bilo dobrovoljno treba se ona kaznit. a ti komentari kaj cura sa 16 godina u to doba dela vani nisu potrebni neka svako od sebe pocne i neka si razmisli kada su poceli izlazit van a tek onda nek se jave. Covjek je jedino tu gresku napravil da je spaval snjom ako je bilo dobeovoljno kako on kaze, a ona je onda kuja da to uopce prica zato sto ni ona nije onda nista bolja od njega. nezelim bit uz njega a ni uz nju. Istina se bude saznala a onda se tek moze pricat i optuzivat a ne sada dok se nista nezna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare