To je to što me zanima!

Dugi Rat: Vatrogasci su spasili muškarca (82) koji je pao u grm

Sin muškarca (82) u četvrtak je prijavio njegov nestanak. Pozvao je policiju, nakon čega su na teren poslali vatrogasce i HGSS. Lakše je ozlijeđen, no oporavlja se
Vidi originalni članak

Vatrogasci iz Dugog Rata pronašli su u četvrtak poslijepodne 82-godišnjeg muškarca koji je istog dana ujutro nestao iz svoje kuće.

Kad je ujutro ustao, njegov sin primijetio je da u kući nema oca. Kako je čovjek pomalo dementan, sin je krenuo u potragu, ali bezuspješno. Oko 16 sati nazvao je policiju koja je pozvala vatrogasce i HGSS koji su izašli na teren. Potraga je počela u 17 sati, a na teren je izašlo 25 vatrogasaca iz Omiša, Dugog Rata, Gata i Kučića te 12 GSS-ovaca sa psomČovjeka su pronašli već nakon 45 minuta, a našli su ga vatrogasci iz Dugog Rata uz put od njegove kuće prema crkvi Gospe od Sniga.

Starac je skrenuo nekoliko metara s puta i upao u jedan grm. Saplele su mu se noge i nije mogao ustati pa je ostao tu čekajući pomoć. Čim je pronađen odveden je u splitsku bolnicu. Lakše je ozlijeđen i dobro se oporavlja.

- Pronašli smo ga na nepristupačnom terenu, ali vrlo blizu puta koji vodi prema crkvi. Bio je pomalo smušen i imao je par ogrebotina i bez vidljivih ozljeda, rekao nam je zapovjednik omiških vatrogasaca Višeslav Pešić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 25.04.2014.

    Kud ti starci bauljaju, trče preko ceste, planinare.....jbt ja jedva čekam penziju (ako je doživim) da se skrasim i smirim, a ne da se bavim istraživanjem grmova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare