To je to što me zanima!

Dumbović o Žiniću: Poslali su poruku da neće trpjeti te stvari

On mora imati rješenje svaki dan, a on je danas na distanci od svojih suradnika, rekao je Darinko Dumbović i dodao kako su građani nezadovoljni
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović za Dnevnik N1 je komentirao ostavku župana Ive Žinića i rekao kako je pozicija župana jedna od glavnih karika i pozicija komunikatora koji bi trebao povezati sve probleme oko potresa. 

- On treba iskomunicirati sa svima probleme. Ne bi bilo dobro da se u njemu stvore antagonizmi koji će biti prema odlukama njegove stranke i pritiscima. Mi moramo imati svakodnevnu komunikaciju - rekao je Darinko Dumbović.

PLENKOVIĆ O ŽINIĆU: 'Njegov ostanak bio bi teret za HDZ. Na njemu je da dalje sve objasni. Tračevima se ne bavim'

Dodaje da su građani pogođeni potresom u nekoj vrsti šoka.

- On mora imati rješenje svaki dan, a on je danas na distanci od svojih suradnika - rekao je Dumbović i dodao kako su građani nezadovoljni.

- Svi su već frustrirani - kazao je. 

Kaže da je stranka Žinića htjela zaštititi, ali da su poslali poruku da neće trpjeti ovakve stvari.

- Mogu misliti kako je premijeru, no odluke se moraju donositi, a jedan se dio Hrvatske i pola Sisačko-moslavačke županije nalazi u katastrofi - rekao je Dumbović.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • iv.ma 22.01.2021.

    Kako samo zanosno žmiri pratilja, kad veliki šef analizira...stručno.

  • 100% Bosanac katolik 22.01.2021.

    Gospon gradonačelnik Dumba je Dužan imo je neplaćena dugu prema državi na listi srama je bio prije par Godina skoro milion kn pošten neki čovjek sada je veliki tajkun pun para ko brod možda je i gori od Žinica

  • mudrac22 22.01.2021.

    To Dumbo zamislio da se i njega pitalo hoce li Zinic dobiti nogu ili nece. Nece dugo potrajati pa ces i ti i onaj iz Gline dobiti zamjenu . I jos nesto , zasto bi Zinic trebao biti stalno na raspolaganju jer su ljudi u soku od potresa ? . I tvoj HDZ je bio u soku par dana pa nije organizirao nikakvu pomoc. To je mozda u redu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare