To je to što me zanima!

Dupin se sapleo u konopce, nije se mogao pomaknuti, oslobodili ga splitski pomorski policajci

Odmah po zaprimljenoj dojavi da dupinu treba pomoć, posada pomorske policije odjurila je i pomogla nesretnoj životinji. Oslobodili su ga i dupin je otplivao dalje...
Vidi originalni članak

Lijepa vijest stiže iz Dalmacije. Pomorski policajci spasili su dupina koji se sapleo u konopce i nije mogao samostalno plivati.

Naime, policajci pomorske policije iz Splita danas su oko 10 sati u moru pored južne strane otoka Čiova, u splitskom kanalu, pomogli dupinu.

 - Odmah po zaprimljenoj dojavi da dupinu treba pomoć, posada pomorske policije koja se nalazila u blizini na brodu „Split“, uputila se na poziciju dojave. Uskoro su u moru uočili dupina za kojeg je bilo očito da ne može slobodno plivati jer se sapleo u konopce- priopćili su iz policije.

INTERVENCIJA U ZAGREBU Vatrogasci spasili lisicu koja je pala u bazen s otpadnim uljem: 'Nadamo se da će biti dobro'

Službenim plovilom približili su se dupinu, privukli ga do ruba plovila i oslobodili konopaca nakon čega je, zahvaljujući pomoći policajaca, samostalno otplivao dalje.  

Pomorska policija navikla je na neuobičajene dojave tijekom cijele godine, ali ovo im je, ističu, bilo najljepši početak radnog dana i najljepša zadaća do sada.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 27.10.2021.

    I tako ide dupin morem, i odjednom se saplete...stao na konopac i sapleo se 😆

  • nap 26.10.2021.

    žao mi je dupina

  • 26.10.2021.

    Sapleo se u konopce...pa ponavljam....u čije li se to konopce sapleo????

Komentiraj...
Vidi sve komentare