To je to što me zanima!

Dva brata trgali ženama lančiće s vrata, pa su ih preprodavali

Mario Š. (20) i njegov 17-godišni brat su od 12. svibnja do 23. kolovoza na području Črnomerca i Susedgrada počinili 17 teških krađa. Šteta se procjenjuje na 44.000 kn
Vidi originalni članak

Policijska uprava zagrebačka završila je krim obradu nad dvojicom braće iz Zaprešića koje se tereti za višestruke teške krađe. Mario Š. (20) i njegov 17-godišni brat su od 12. svibnja do 23. kolovoza na području Črnomerca i Susedgrada počinili 17 teških krađa, trgali su lančiće s vrata starijim gospođama. Šteta se procjenjuje na 44.000 kuna. 

Braća su lančiće prodavali u poslovnicama za otkup plemenitih metala Auro Domusu, Argentumu i Ergomaxu u Ilici i Tkalčićevoj ulici. Policija je braću pronašla preko podataka s osobnih iskaznica koje su davali u poslovnicama prilikom otkupa lančića.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • OklježĆiras 25.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MonaLisa 25.08.2012.

    Malo su vas krivo obavijestili gospoda policajci.Nisu ih oni pronašli po osobnim iskaznicama, već su ih ulovila dva gospodina, inače moji susjedi,na biciklima kod pokušaja posljednje krađe na području kod bolnice Vrapče i škole Susedgrad. Oni su ih zadržali do dolaska policije. Napali su ženske koje su vrlo ponosno nosile zlatne lančiće i jedna od njih vrlo primjetljive, ogromne zlatne naušnice. Mislim da u današnje vrijeme neki ljudi kao da namjerno sami prizivaju vraga i baš mame takve luđake ili su fakat pali s Marsa pa ne znaju gdje žive i što se događa!

  • timica2 25.08.2012.

    Odgoj je u pitanju.!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare