To je to što me zanima!

Dva maloljetnika bježala policiji u Golfu pa im oštetila dva auta

Policajci su pokušali zaustaviti automobil, no vozač nije stao već je autom udario u policiju i oštetio dva službena vozila. Nakon što su ih uhvatili utvrdili su da se radi o dvojici 17-godišnjaka, i da se na Golfu nalaze nepripadajuće registarske oznake
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu od Solina do Dicma lovila dvojicu maloljetnika u Golfu od kojih je jedan vozio bez položenog vozačkog, a drugi je imao pola grama amfetamina. Pokušali su ih zaustaviti oko 1 sat u Ulici don Frane Bulića u Solinu, ali se vozač odbio zaustaviti, prenosi Dalmatinski portal.

Policajci su pokušali zaustaviti automobil, no vozač nije stao već je autom udario u policiju i oštetio dva službena vozila. Nastavio je s divljom vožnjom do Dicma, gdje je probio metalnu ogradu, a nakon toga nastavio vožnju i udario u zemljani nasip.

Po zaustavljanju, dvojica maloljetnika pobjegla su pješice iz auta, ali policajci su ih ubrzo ulovili i uz uporabu sredstava prisile priveli u službene prostorije, potvrdila je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije.

Nakon što su ih uhvatili utvrdili su da se radi o dvojici 17-godišnjaka, i da se na Golfu nalaze nepripadajuće registarske oznake. Pozvana je liječnička pomoć jednom od 17-godišnjaka, koji je odbio daljnju liječničku obradu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hrvat1979 07.02.2019.

    Njsu djeca, u zatvor pa nek se bore tam

  • NEmigrantima 07.02.2019.

    Svjetla budućnost ih čeka 😂

  • ZlatkoKuster 07.02.2019.

    Što reči DOBRA STARA MILICIJA fali

Komentiraj...
Vidi sve komentare