To je to što me zanima!

Dva njemačka ovčara skoro rastrgala ženu, jedva je spasili

Čuli smo plač i zapomaganje. Psi su napali ženu, kao u horor filmu. Grizli su je i vukli po podu, ispričao je Matija Novak koji je nesretnoj ženi priskočio u pomoć
Vidi originalni članak

Dva njemačka ovčara su u ponedjeljak oko 9 sati gotovo rastrgala ženu u karlovačkom predgrađu Ilovac. Napali su je kraj stanice za tehnički pregled vozila. 

Karlovačka policija je potvrdila da napad, ali o detaljima nisu izvijestili, pa se ne zna ni čiji su psi. Iz bolnice su primili obavijest da je žena teško ozlijeđena. 

Spasila su je dvojica zaposlenika stanice Robert Juraić i Matija Novak.

 - Čuli smo plač i zapomaganje. Psi su napadali ženu, kao u horor filmu. Nisu je samo grizli, već vukli po podu. Pas je napao i mene. Jedva smo ju spasili - ispričao je Matija za Slobodnu Dalmaciju.

Prolaznici su ženu unijeli u auto i odvezli u bolnicu. 

Idi na 24sata

Komentari 259

  • ZdravkaMatić 27.12.2012.

    Grad je prepun bolesnika ,koji hodaju sa povodcem oko vrata, a psi luta daleko od njih ,seru i zapišavaju gdje stignu.Ako pas preplaši nekoga ili napadne drugog psa,vlasnik mirno dovikuje kako se netrebate bojati, ako slučajno protestirate da ga veže na povodac, onda ste nadrapali od prijetnji i uvreda.Ivjerujte što veći pas to je vlasnik veći i primitivniji nasilnik. Samo jednom mu treba udariti pošteno po novčaniku i vjerujte riješili bi se takvih skorojevića, koji misle da su face jer oni imaju psa.

  • filipa_1 26.12.2012.

    Kako reagirati kada znaš da je vlasnik veća životinja od psa?

  • BRUSA 26.12.2012.

    vlasnici koji stvore takvu životinju trebali bi snosit posljedice a ne životinja..... uglavnom takvog psa stvore pi..e koje nemaju ni malo mozga,napuhani su ko michellin znak a dolje imaju dva lješnjaka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare