To je to što me zanima!

Dva njemačka ovčara upala na farmu i zaklala 18 janjaca

Nediljko G. (33) iz Trilja prijavio je u petak policiji da su mu dva psa zaklala 18 janjaca, pet ovaca i ozlijedili 18 ovaca. Policija je utvrdila da su došli iz Košuta
Vidi originalni članak

Nediljko G.(33) iz Trilja prijavio je u petak policiji da su mu dva psa zaklala 18 janjaca, pet ovaca i ozlijedili 18 ovaca. Dva njemačka ovčara navodno su upala na njegovu farmu u noći na petak i poklala stoku. Policija je utvrdila da psi pripadaju Mariju Ž. (22) i Borisu M.(35) iz Košuta. Marijo je na prepoznavanju prepoznao svog i susjedovog psa.

Triljski veterinar ustvrdio je na leševima stoke da ugrizi doista potiču od pasa i njemačke ovčare ostavio je na desetodnevno promatranje, dok će Nediljko najvjerojatnije pokrenuti privatne tužbe protiv vlasnika pasa ubojica.

Upucao susjedova psa jer mu je uznemiravao koze

Sličan incident dogodio se u Vojnići Sinjskom pored Sinja gdje je pas mješanac uznemiravao stado koza u toru. Vlasnik ovaca Dinko V. (58) uzeo je lovačku pušku i ubio psa. Sam je policiji prijavio slučaj, a uviđajem mu je utvrđena količina od 0,98 promila alkohola u krvi. Imao je dozvolu za pušku, ali mu je ona ipak oduzeta, kao i 19 komada streljiva. Nakon kriminalističke obrade je pušten.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zlate 21.11.2010.

    Ukoliko bi se propisalo obavezno čipiranje pasa, lakše bi se dolazilo do neodgovornih vlasnika pasa, pa se ovakve i slične stvari nebi desavale, a izgubljeni ili napušteni psi mogli bi se vratiti vlasniku kao i zasluženo ga kazniti.

  • Igraine7 20.11.2010.

    A ovaj jadni mješanac, jedan od tisuće gladnih koje ljudi uzmu pa odbace. I što se čudite da lutaju u čoporima?! Državo, zašto se ne sterliziraju i ne kastriraju životinje?!?! I vi koji ste odgovorni bi prolupali da vas bace gladne na cestu a psi ne znaju bez ljudi?!

  • nefer 20.11.2010.

    zaklajai 18 janjaca i 8 ovaca, ovi mora da su bili na kursu kod lupusa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare