To je to što me zanima!

Dva pijana Nijemca se spustila niz tobogan u - prazan bazen

Dvojica 19-godišnjih mladića u turističkom naselju Katoro su se popeli na rampu tobogana na visini od 11 metara i potom se sjurili niz tobogan. Pali su na beton
Vidi originalni članak

Dvojica 19-godišnjih mladića iz Njemačke iz Singena zasigurno će dugo pamtiti adrenalinske noćne ludorije potpomognute alkoholom za ljetovanja u Umagu kada su zbog svoje nesmotrenosti umalo i glavu mogli izgubiti.

Naime, nestašni mladići već prvog dana boravka u Hrvatskoj su se u noći s ponedjeljka na utorak u turističkom naselju Katoro nedaleko od Umaga popeli na rampu tobogana na visini od 11 metara i potom se sjurili niz tobogan. Umjesto u vodu svom svojom težinom i velikom brzinom su aterirali u prazan bazen na betonsku podlogu

Njihovo zapomaganje čuli su njihovi prijatelji koji su alarmirali zaposlenike turističkog naselja, a ovi pak liječnike koji su ubrzo stigli. Ozlijeđeni mladići su vozilom umaške Hitne pomoći prevezeni u riječku bolnicu Sušak. Neslužbeno doznajemo da su izvan životne opasnosti. Jedan od njih ima teške ozljede - slomio je nogu, dok se drugi mladić još nalazi pod paskom liječnika na Odjelu neurologije.

Slučajem se bavi i umaška policija, a riječki policajci će im, kada to liječnici dozvole, izmjeriti koncentraciju alkohola u krvi. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • h8er 20.08.2014.

    Sto nisu kocili kad su vidjeli da je prazan bazen?Neka im je sa srecom,pa slijedeci put neka probaju sa punim.

  • didixx 19.08.2014.

    Tko plača hitnu i bolnicu ???

  • nikopiko 19.08.2014.

    mladost ludost....starost bedastoca

Komentiraj...
Vidi sve komentare