To je to što me zanima!

Dva tjedna će Vlada biti prazna jer nema više tko biti dežurni

Preko ljeta su dežurali Linić i Jovanović, nisu više ministri pa sad nema tko biti dežurni. Cijela Vlada ide na godišnji nakon 5. kolovoza i proslave u Kninu
Vidi originalni članak

Nakon proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza u Kninu cijela Vlada ide na dvotjedni godišnji odmor.

Za razliku od prošlih godina, kad su ljeti dežurali Slavko Linić i Željko Jovanović, ove godine uredi na zagrebačkome Markovu trgu bit će prazni sve do 18. kolovoza. Iz Vlade poručuju kako nisu organizirali dežurstva jer će svi ministri biti “dostupni i raspoloživi u slučaju potrebe”.

Premijer Zoran Milanović, kažu iz Vlade, kao i dosad će ljetovati u jednoj od državnih rezidencija. Iako nisu precizirali gdje, vjerojatno će s obitelji provesti godišnji odmor u Bakarićevoj vili na otoku Hvaru. Tamo je ljetovao i prošle dvije godine. Njegovi ministri također se drže svojih tradicionalnih mjesta za ljetovanje.

Tako će ministrica kulture Andrea Zlatar Violić godišnji odmor provesti u obiteljskoj kući u dubrovačkom primorju, kao i zadnjih 25 godina, a ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš također u obiteljskoj kući u Novom Vinodolskom.

Ministar obrane Ante Kotromanović prvo će posjetiti punicu na Pagu, a zatim sestre na Visu i Braču. Siniša Hajdaš Dončić, ministar prometa, kao i uvijek će s obitelji ljetovati na otoku Pašmanu. Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak bit će u Njivicama na Krku. Novi ministar obrazovanja Vedran Mornar pomalo je misteriozan oko mjesta svojega godišnjeg odmora te je poručio samo da će “ljetovati na Jadranu”, a ministar turizma Darko Lorencin imat će radni godišnji odmor.

Vlada će nam tako biti prazna i obezglavljena puna dva tjedna, ali pitanje je hoće li to itko uopće i primijetiti.

Idi na 24sata

Komentari 277

  • uvijek ista 31.07.2014.

    idu se odmoriti od nerada

  • ParlevuFranse 30.07.2014.

    Fino se udebljao Milanovic, tu ne pomaze jogging.

  • immortalisdicentis 30.07.2014.

    Pa dobro hoćemo li se više dići na noge i oformiti kritičnu masu? Hoćemo li sami demokracijom i pravom vladavinom naroda učinit Hrvatsku ljepšim mjestom za naše buduće generacije, za našu djecu? Ustanimo braćo ne gledajući tko je kakav oko nas i odkud je, ustanimo skupa i pokažimo zube našega naroda, pokažimo čeličnu šaku puka! Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizašto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare