To je to što me zanima!

Dvadesetak migranata ilegalno ušlo u Hrvatsku, uhvatili ih

Na širem području Jastrebarskog, točnije kod Klinča sela, u petak oko 12 sati, policija je presrela dvadesetak osoba koje su ilegalno pokušale ući u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Na širem području Jastrebarskog, točnije kod Klinča sela, u petak oko 12 sati, policija je presrela dvadesetak osoba koje su ilegalno pokušale ući u Hrvatsku. Prema informacijama iz policijske postaje Jastrebarsko, u ilegalnom je prijelazu zatečeno nešto više od dvadeset ljudi.

- Oni su dovedeni u policijsku postaju Jastrebarsko i trenutno se vrši obrada - rekli su nam iz policije te dodali kako se još uvijek službeno ne zna odakle su imigranti došli u Hrvatsku.  

Idi na 24sata

Komentari 81

  • biberrr 17.09.2016.

    Naši hvataju ilegalne emigrante na izlasku iz Hrvatske,umjesto na ulasku i zadržavaju kao legalne emigrante u RH. Cilj je skupiti bar 10 000 legalnih emigranata do Nove godine i natjerati ih da zatraže hrvatsko državljanstvo. Sad mi je jasno zašto Merkelica naše premijere i dužnosnike svako toliko zove na raport. Čim Plenky postane premijer odmah će ga Merkelica pozvati na predavanje. Izgleda da su naši papci jedini u Istočnoj Europi koji je bespogovorno slušaju.

  • Fuck_La_Policia 17.09.2016.

    I što sad idu nazad u Siriju ili će ih pustit da odmaraju u RH?

  • wintersun1 17.09.2016.

    svi se cudite ovom pokusali uci u RH hahaha , kako mediji manipuliraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare