To je to što me zanima!

Dvije godine nepokretan, a ne znaju od čega boluje...

Jadranki Vodopiji iz Zagreba ni liječnici ne znaju reći zašto je njezin sin Antonio (11) potpuno oduzet i ne može govoriti. Dijagnoze - nema
Vidi originalni članak

Antonio Vodopija (11) iz Zagreba do prije dvije godine bio je sasvim običan dječak. Trenirao je taekwondo i išao u školu. Najveći zdravstveni problem bila je urođena nagluhost. No onda je iznenada počeo osjećati umor. Malo kasnije oduzela mu se desna strana tijela. Zatim i lijeva. Antonio je danas potpuno nepokretan i ne može govoriti. Što je uzrok sinove bolesti, samohrana majka Jadranka nikako ne može saznati. 
- Njemu trebaju posebna kolica, koja dobijete kad predočite dijagnozu. Mi nismo imali dijagnozu s imenom bolesti pa smo kolica dobili tek uz muku - kaže Jadranka. Dodaje da su napravili sve pretrage, ali nisu uspjeli otkriti od čega boluje njezin sin.
- Mnoge bolesti središnjeg živčanog sustava su takve da ne možete utvrditi uzrok. Ali, i dalje možete utvrditi stanje koje je zbog bolesti nastalo. I to je također dijagnoza - kaže neuropedijatar dr. Miroslav Pospiš.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • entoni 10.01.2008.

    Pravda daj to bolje objasni.... Inače kaj piješ možeš nešto preporučiti ?????

  • entoni 09.01.2008.

    Pobogu 21. je stoljeće povezan je skoro čitav svijet internetom normalno da treba pronaći razlog dječakovih zdrastvenih problema, no treba naići na dobrog doktora ima ih, ali i onih koje treba nadoplatiti da rade svoj posao. Često šalju ljude sa djecom privatnicima.... Našem zdrastvu treba lječenje.....

  • pravda 08.01.2008.

    Porucujem \"vemiju\" da to \"zastranio\" izbaci iz svog konteksta ima ruzno znacenje, nisam obican klinac koji sjedi za komp, imam 2 zavrsena fakulteta, a tek su mi 23god, kazem da pokusa ono sto sam napisao, ne moze pogorsati, pa lakse to, neko raditi sve nalaze, koje skupo kostaju, i koje su djecaku uradene a nema rezultata.Pisem iz zelje da mu se pomogne da djecak ozdravi, s dobrom namjerom. Mali broj lijecnika uopste priznaju alternativnu medicinu, normalno da mu to nece preporuciti.Za tvoju informaciju koliko samo ljudi i djece nagluho na jedno uho, pa normalno zive, nisu ostali nepokretni preko noci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare